Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri Tetris

Încearcă aceste jocuri online Tetris, gratuite, și intră în lumea retro Tetris.

Joacă Tetrisul Original Gratuit

Tetrisul este un joc de puzzle cunoscut în întreaga lume pentru muzica sa iconică și gameplay-ul său captivant. Puteți juca Tetris gratuit la CrazyGames. Alte jocuri Tetris gratuite care rămân fidele originalului sunt Good Old Tetris și Colortris.

Genuri Inspirate de Tetris

Cu toate acestea, pe lângă Tetrisul original, avem multe alte jocuri inspirate de Tetris aici, care merită să fie verificate. Unul dintre cele mai populare genuri derivate este 10x10, iar există multe jocuri 10x10 de jucat, cum ar fi Block Champ, TenTrix și Wood Blocks.

Tetrisul Reinventat

Formatul Tetrisului a fost reinventat și modificat de nenumărate ori, uneori cu rezultate excelente. Hex FRVR prezintă o tablă hexagonală pe care trebuie să așezați piesele, iar Merge to Million este un joc de fuzionare ce urmează formatul Tetrisului.

Acestea sunt doar câteva dintre jocurile Tetris disponibile mai sus, după cum puteți observa. Explorați și încercați cât mai multe dintre ele!


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri Tetris?

  1. Block Puzzle Master
  2. Drop & Merge the Numbers
  3. Block Champ
  4. Wood Block Journey
  5. Sandtrix
  6. Blocks Fill Tangram
  7. Merge to Million
  8. Block Puzzle Plus
  9. Good Old Tetris
  10. 10x10

Care sunt cele mai bune Jocuri Tetris disponibile pe telefoane și tablete?

  1. TenTrix
  2. Wood Block Journey
  3. 10x10
  4. Block Champ
  5. Block Puzzle Master

Care sunt Jocuri Tetris?

Tetris este un joc reprezentativ, din care s-au inspirat nenumărate alte jocuri. Unele jocuri Tetris care au urmat sunt destul de similare cu cel original, în timp ce altele au schimbat radical conceptul original, creând noi variante ale jocului.


Joacă online cele mai bune Jocuri Tetris gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Block Puzzle Master și multe altele chiar acum!
Arată mai mult