Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri cu Mașini

Participă la curse, condu cu viteze amețitoare pe străzile orașului și execută cascadorii! Descoperă întreaga colecție de jocuri gratuite cu mașini și alege-ți următoarea mașină pe care s-o conduci. Aplică filtru pentru a găsi cea mai bună și mai nouă mașină.

Jocuri online cu mașini

Alegeți vehiculul și intră în cele mai bune jocuri cu mașini de pe internet. Poți să participi la curse, să parchezi sau să fii un șofer de autobuz.

Toate jocurile cu mașini se joacă gratuit direct din web browser și nu este necesară descărcarea lor în prealabil. Acestea vor rămâne gratuite datorită reclamelor neinvazive din cadrul jocului și de pe website. Multe din jocurile gratuite cu mașini, precum SocCar, au și modul online multiplayer.

Dacă vrei să conduci și să faci cascadorii ciudate cu mașini rapide, Madalin Stunt Cars 2 are un mod de joc în care poți juca online, împreună cu alți jucători.

Ești în căutare de și mai multă acțiune? Assault Bots este un joc online, în care acțiunea se desfășoară într-o arenă și în care conduci tancuri și anihilezi alți jucători.

Condu mașina visurilor tale

Jocurile cu drifturi și de curse sunt cele mai populare alegeri ale iubitorilor împătimiți ai mașinilor. Inspirate din căteva titluri mărețe precum Gran Turismo și Need for Speed, acestea oferă cel mai adesea mașini exotice, tuning pentru motor și upgrade-uri care să te țină prins în joc.

Drift Hunters este un joc superb cu drifturi, în care poți executa drifturi după bunul plac, pe diverse piste și câștigând bani pentru a face upgrade-uri sau pentru a cumpăra mașini noi.

Highway Racer este o altă alegere excelentă, în care traficul aglomerat îți va testa reflexele. Ferește-te pentru a câștiga puncte, pentru că îți vor fi necesare pentru a face upgrade-uri și a cumpăra mașini noi.

Mai multe jocuri cu mașini

Dacă vrei să inspectezi mai mult lumea jocurilor de condus, verifică jocurile din aceste categorii:


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri cu Mașini?

 1. Racing Limits
 2. Crazy Motorcycle
 3. Rally Racer Dirt
 4. Demolition Derby 3
 5. Junkyard Sim
 6. Merge & Construct
 7. Mr. Racer
 8. Sky Riders
 9. Night City Racing
 10. Sandbox City

Care sunt cele mai bune Jocuri cu Mașini disponibile pe telefoane și tablete?

 1. Draw Crash Race
 2. Crazy Motorcycle
 3. Crazy Descent
 4. Drift Escape
 5. Mr. Racer

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri cu Mașini?

 1. Drift Hunters
 2. Drift Boss
 3. Eggy Car

Care sunt Jocuri cu Mașini?

În jocurile cu mașini, ești la volanul oricărei mașini, în orice scenariu. De la mașini 3D la platforme 2D - nu trebuie doar să te întreci în curse. Poți conduce în voie, să străbați lumea în lung și-n lat, poți executa drifturi și poți face orice altceva.


Joacă online cele mai bune Jocuri cu Mașini gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Racing Limits și multe altele chiar acum!
Arată mai mult