Jocuri cu Masini

Pregătește-te să participi la curse cu mașini de mare viteză și să efectuezi drifturi în curbe strănse!

Jocuri cu mașini în care conduci după bunul plac

Vrei să joci un joc în care să colinzi cu mașini pe unde vrei? Poți ajunge o legendă în efectuarea drift-urilor și să cutreieri după bunul plac, străzile orașului sau piste în Drift Hunters, un joc 3D de executare a drift-urilor, cu o grafică superbă și numeroase mașini tunate, precum BMW M3, Nissan GTR, Porsche 911 GT și multe altele.

Daca vrei să hoinărești și să efectuezi cascadorii spectaculoase cu o varietate de mașini, Madalin Stunt Cars 2 îți pune la dispozițîe o grămadă de mașini rapide, rampe înalte pentru a executa cascadorii memorabile dar și un mod multiplayer activ, în care poți cutreiera împreună cu prietenii.

Jocuri GTA (Grand Theft Auto)

Jocurile GTA presupun mai mult decât a conduce un vehicul pe patru roți. În cadrul acestor jocuri, poți să conduci după cum dorești și chiar să cobori din masină și să provoci haos cu ajutorul arsenalului de arme pe care îl ai la dispoziție. Un joc popular GTA este Grand Action Simulator, în care vei găsi o lume plină de fărădelegi și în care ai de îndeplinit misiuni și de a crea haos.

Alte jocuri cu mașini populare

Există fără îndoială o multitudine de jocuri cu mașini. Dacă vrei să încerci un nou joc de curse, încearcă Cyber Cars Punk Racing și croiește-ți drum pe străzile multicolore și foarte luminate:

Jocuri cu cascadorii – Accelerează spre rampele înalte de pe pistele nisipoase și execută cascadorii senzaționale

Jocuri de trafic – Participă la curse sau colindă pe străzile foarte circulate.

Jocuri de simulare – conduci masini și alte vehicule în diverse hărți și îndeplinești diverse sarcini.

De asemenea, există jocuri unice cu mașini care combină diverse elemente, cum ar fi cele statice și integrează scenariul jocului în modul de funcționare al jocului. Road Crash este un joc în care trebuie să te izbești de adversari pentru a avansa.

După cum se vede, există o gamă larga de jocuri cu mașini din care să alegi. Jocurile cu mașini îți oferă acțiune greu de egalat, adrenalină, entuziasm. De aceea aceste jocuri sunt atât de apreciate.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri cu Masini?

 1. Madalin Cars Multiplayer
 2. Highway Racer
 3. Madalin Stunt Cars 2
 4. Drift Hunters
 5. Derby Crash 4
 6. Assault Bots
 7. Downtown 1930s Mafia
 8. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 9. Super Star Car
 10. DashCraft.io

Care sunt cele mai bune Jocuri cu Masini disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Highway Racer
 2. Adventure Drivers
 3. Driver FRVR
 4. Noob vs Pro: Zombie Apocalypse
 5. Drift Boss

Care sunt Jocuri cu Masini?

În jocurile cu mașini te afli la volanul acestora și conduci prin diverse locații din lume. De la scoala de soferi până la curse cu mașini ce folosesc carburant cu cifră octanică mare. Sunt o mulțime de moduri de joc, fie singleplayer, fie multiplayer, majoritatea având grafică 3D. Alegeun traseu off-road sau o pistă astfaltată și condu supermașini.

Iti oferim 412 din cele mai bune jocuri cu masini gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv Madalin Cars Multiplayer, Highway Racer, Madalin Stunt Cars 2, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult