Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Jocuri de Tastare

Jocuri de Tastat - Testează-ți Abilitățile de Tastare

Internetul este plin de jocuri gratuite de tastat care te ajută să îți îmbunătățești abilitățile de dactilografiere. Utilizatorii pot învăța să tasteze mai rapid în timp ce se distrează cu jocurile disponibile. Unele jocuri de tastat îți oferă un scor de cuvinte pe minut la care poți continua să îți propui să ajungi, până când degetele îți ard de la rapiditatea apăsării tastelor! În timp, îți vei îmbunătăți abilitățile de tastare, ceea ce te poate ajuta în muncă și în educație.

Jocuri de Tastat pentru Copii

Jocurile de tastat pentru copii sunt utile pentru dezvoltarea vitezei de tastare și a memoriei musculare. Unele pot fi asemănătoare cu titlurile populare ale covorașului de dans.

Nu toate jocurile de tastat implică presiunea de a atinge o viteză țintă. Poți scrijeli în voie numele celor pe care vrei să te răzbuni în jocuri precum Death Note Type, pentru puțină distracție amuzantă!


Joacă cel mai bune jocuri online Jocuri de Tastare gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Pop-a-Word și multe altele chiar acum!
Arata mai mult