Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

1v1 Battle

Rating:
8,8
(563.614 voturi)
Dezvoltator:
magnifica
Publicat:
mai 2021
Ultima actualizare:
august 2022
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Clasificare:

1v1 Battle este un shooter multiplayer de tip build-and-fight 3rd person care ofer─â meciuri 1 la 1. Antreneaz─â-╚Ťi abilit─â╚Ťile ├«n jocurile PvP 1v1 ╚Öi devino un maestru al construc╚Ťiilor, lupt├ónd ├«n acela╚Öi timp cu al╚Ťi juc─âtori ├«n timp real!

Cum se joac─â

Potrivire rapid─â

Nu mai pierde timpul configurând un meci; găsește un meci PvP multiplayer 1v1 împotriva altor jucători reali în câteva secunde! Apasă doar pe "Play" pentru a găsi instantaneu un joc.

Moduri de antrenament unice

  • Antrenament de tragere - ├«╚Ťi po╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi abilit─â╚Ťile de lupt─â cu diverse arme, inclusiv pu╚Öti cu ╚Ťeav─â scurt─â, pu╚Öti cu lunet─â ╚Öi multe altele, ├«n simulatorul de tragere.
  • Antrenament de tr─âsni╚Ťe - antreneaz─â-te ╚Öi st─âp├óne╚Öte-╚Ťi lovituri spectaculoase.
  • Antrenament de construc╚Ťie - ├«╚Ťi po╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi abilit─â╚Ťile de construc╚Ťie f─âr─â a fi atacat de inamici, perfect dac─â doar ├«ncepi!

Gameplay captivant

1v1 Battle este un joc de tip shooter competitiv, gratuit ╚Öi cu vedere la persoan─â a treia, cu comenzi intuitive, grafic─â de calitate AAA ╚Öi un gameplay captivant. Dep─â╚Öe╚Öte-╚Ťi rivalii ├«n lupta suprem─â a inteligen╚Ťei, preciziei ╚Öi abilit─â╚Ťilor brute!

Fiecare lupt─â de construc╚Ťie pe care o c├ó╚Ötigi ├«╚Ťi va permite s─â ├«╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öti abilit─â╚Ťile de tragere ├«n construc╚Ťii, s─â domini clasamentul ╚Öi s─â devii cel mai mare juc─âtor PvP multiplayer din toate timpurile!

Alte jocuri similare

Po╚Ťi explora colec╚Ťia noastr─â de jocuri de tragere la persoana a treia pentru titluri similare cu 1v1 Battle. 1v1.LOL este un joc foarte similar care prezint─â mecanica competitiv─â de construc╚Ťie ╚Öi b─ât─âlii 1v1 ╚Öi diverse moduri de joc. BuildNow GG este un alt joc popular similar cu 1v1 Battle.

Data lans─ârii

  • Noiembrie 2020 (Android)
  • Ianuarie 2021 (iOS)
  • Mai 2021 (WebGL)

Dezvoltator

1v1Battle - Build Fight Simulator este creat de magnifica.

Platforme

  • Browser web
  • Android
  • iOS

Ultima actualizare

28 aug. 2022

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate