Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

1v1 Battle

Rating:
8,8
(468.458 voturi)
Dezvoltator:
magnifica
Publicat:
mai 2021
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)

1v1 Battle este un shooter multiplayer de tip build-and-fight 3rd person care oferă meciuri 1 la 1. Antrenează-ți abilitățile în jocurile PvP 1v1 și devino un maestru al construcțiilor, luptând în același timp cu alți jucători în timp real!

Cum se joacă

Potrivire rapidă

Nu mai pierde timpul configurând un meci; găsește un meci PvP multiplayer 1v1 împotriva altor jucători reali în câteva secunde! Apasă doar pe "Play" pentru a găsi instantaneu un joc.

Moduri de antrenament unice

  • Antrenament de tragere - îți poți îmbunătăți abilitățile de luptă cu diverse arme, inclusiv puști cu țeavă scurtă, puști cu lunetă și multe altele, în simulatorul de tragere.
  • Antrenament de trăsnițe - antrenează-te și stăpânește-ți lovituri spectaculoase.
  • Antrenament de construcție - îți poți îmbunătăți abilitățile de construcție fără a fi atacat de inamici, perfect dacă doar începi!

Gameplay captivant

1v1 Battle este un joc de tip shooter competitiv, gratuit și cu vedere la persoană a treia, cu comenzi intuitive, grafică de calitate AAA și un gameplay captivant. Depășește-ți rivalii în lupta supremă a inteligenței, preciziei și abilităților brute!

Fiecare luptă de construcție pe care o câștigi îți va permite să îți îmbunătățești abilitățile de tragere în construcții, să domini clasamentul și să devii cel mai mare jucător PvP multiplayer din toate timpurile!

Alte jocuri similare

Poți explora colecția noastră de jocuri de tragere la persoana a treia pentru titluri similare cu 1v1 Battle. 1v1.LOL este un joc foarte similar care prezintă mecanica competitivă de construcție și bătălii 1v1 și diverse moduri de joc. BuildNow GG este un alt joc popular similar cu 1v1 Battle.

Data lansării

  • Noiembrie 2020 (Android)
  • Ianuarie 2021 (iOS)
  • Mai 2021 (WebGL)

Dezvoltator

1v1Battle - Build Fight Simulator este creat de magnifica.

Platforme

  • Browser web
  • Android
  • iOS

Ultima actualizare

28 aug. 2022

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate