Logo CrazyGames.ro
background

Jocuri cu Evadări

Tag-uri populare

Escape Rooms virtuale

Jocurile de tip escape room sunt cele mai populare jocuri cu evadări. Acest gen s-a transpus și în mediul real, unde partipanții închiși în escape rooms trebuiau să rezolve ghicitori pe baza unor indicii, pentru a scăpa înainte de expirarea timpului.

Există căteva jocuri virtuale cu escape rooms pe care le poți juca online pe CrazyGames, cel mai popular dintre acestea fiind probabil Escape or Die de la isotronic. Acest dezvoltator a creat o serie de jocuri de succes în acest gen, printre care și Escape or Die 2 și The White Room.

Totodată există numeroase alte jocuri populare gen escape room de la alți dezvoltatori, printre care amintim Computer Office Escape și Machine Room Escape.

Jocuri terifiante cu evadări

Jocurile cu evadări conțin adesea elemente horror, care duc la presiune și anxietate mai mari a celor aflați într-o anumită situație și în care joci cu frică să nu cumva să-ți pierzi capacitatea de a gândi limpede. Încearcă Creepy Granny Scream: Scary Freddy pentru o experiență de avadare horror!

Jocurile de evadare pline de acțiune

Dacă îți plac jocurile cu evadări în care să ai parte și de acțiune, atunci trebuie să încerci neapărat Lab Remnants - un joc indie isteț în care personajul tău este o creatură dezvoltată într-un laborator și care se răzbună pe creatorii ei. Să nu uităm desigur de clasicul Fleeing the Complex din seria Henry Stickmin.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri cu Evadări?

 1. Infiltrating the Airship
 2. Open 100 Doors
 3. House Escape: Office
 4. Riot Escape
 5. SpiderDoll
 6. The White Room
 7. Vintage Escape
 8. The White Room 2
 9. Escape or Die
 10. Fleeing the Complex

Care sunt cele mai bune Jocuri cu Evadări disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Open 100 Doors
 2. Exhibit of Sorrows
 3. House Escape: Office
 4. Alice is Dead 2
 5. The White Room 2

Iti oferim 176 din cele mai bune jocuri cu evadări gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv Infiltrating the Airship, Open 100 Doors, House Escape: Office, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult