Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri cu Evadări

Escape Rooms virtuale

Jocurile de tip escape room sunt cele mai populare jocuri cu evadări. Acest gen s-a transpus și în mediul real, unde partipanții închiși în escape rooms trebuiau să rezolve ghicitori pe baza unor indicii, pentru a scăpa înainte de expirarea timpului.

Există căteva jocuri virtuale cu escape rooms pe care le poți juca online pe CrazyGames, cel mai popular dintre acestea fiind probabil Escape or Die de la isotronic. Acest dezvoltator a creat o serie de jocuri de succes în acest gen, printre care și Escape or Die 2 și The White Room.

Totodată există numeroase alte jocuri populare gen escape room de la alți dezvoltatori, printre care amintim Computer Office Escape și Machine Room Escape.

Jocuri terifiante cu evadări

Jocurile cu evadări conțin adesea elemente horror, care duc la presiune și anxietate mai mari a celor aflați într-o anumită situație și în care joci cu frică să nu cumva să-ți pierzi capacitatea de a gândi limpede. Încearcă Creepy Granny Scream: Scary Freddy pentru o experiență de avadare horror!

Jocurile de evadare pline de acțiune

Dacă îți plac jocurile cu evadări în care să ai parte și de acțiune, atunci trebuie să încerci neapărat Lab Remnants - un joc indie isteț în care personajul tău este o creatură dezvoltată într-un laborator și care se răzbună pe creatorii ei. Să nu uităm desigur de clasicul Fleeing the Complex din seria Henry Stickmin.


Joacă online cele mai bune Jocuri cu Evadări gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Escape From Prison Multiplayer și multe altele chiar acum!
Arată mai mult