Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri .io

Suflă în trâmbițe și participă la bătălii cu alți jucători în cadrul jocurilor noastre .io. Delectează-te cu jocuri renumite precum Slither.io și Agar.io și alte jocuri noi cum ar fi Shell Shockers, Betrayal.io, Ducklings și Krunker

Jocurile noastre .io

Arată-ți priceperea în a obține punctaj mare și înaintează spre topul clasamentului în jocuri precum Agar.io și Slither.io. Aceste jocuri accesibile în browser au un mod unic de joc și o concurență reala. În fiecare saptamână, adaugăm jocuri în colecția noastră astfel încât tu să te bucuri de cele mai noi jocuri .io. Toate jocurile .io pot fi accesate și jucate de oriunde.

Istoria jocurilor .io

Primul joc .io a fost Agar.io. A fost creat în anul 2015 de către Matheus Valadares, un dezvoltator de software brazilian, și lansat pe internet pe forumul 4chan. A devenit o senzație imediat și a câstigat milioane de fani peste noapte. Jocul este alcătuit din pătrate ce se măresc când mănânci agar sau alți jucători, care pot fi despicați. Agar.io a fost achiziționat de Miniclip la câteva luni după lansare.

Succesul înregistrat de jocul Agar.io a inspirat alți dezvoltatori în crearea de jocuri în timp real similare, accesibile în browser, de tip multiplayer. Steven Howse, un dezvoltator din Michigan, USA, a lansat Slither.io în martie 2016. În acest joc, utilizatorii se întorc în lumea clasicului Snake într-o variantă multiplayer îmbunătățită. Pentru a face șarpele să crească, jucătorii aleargă neîncetat pentru a mânca tot felul de corpuri cerești care mai de care mai strălucitoare. Evită orice coliziune cu un alt jucător sau chiar cu tine dacă vrei să rămâi în viață. Jocul Little Big Snake duce acest concept mai departe, prin nivelurile și măiestria jocului.

Cum se joacă jocurile .IO

Multe jocuri .io sunt despre a crește personajul prin consumarea mâncării și omorând alți jucători. Fă asta în mod repetat și vei ajunge în topul clasamentului.

Chiar și după mulți ani de la lansarea primelor jocuri .io, dezvoltatorii continuă să creeze noi jocuri .io. Unele jocuri .io înregistrează un eșec rapid, însă altele sunt un real succes care rezistă în timp. Câteva exemple de jocuri cu durată lungă de viață sunt Shell Shockers, Krunker și Zombs Royale.

Caracteristicile jocurilor .io

Jocurile .io sunt disponibile în multe forme și culori, însă au câteva trăsături comune:
 • Jucătorii se măresc atunci când mănâncă sau când distrug alți jucători. Pe măsură ce cresc, înaintează și în clasamentul jocului.
 • Acțiunea jocurilor se desfășoară în arene, care pot avea dimensiuni fixe sau reduse (cum este în jocurile de tip Battle Royale).
 • Aproape toate jocurile utilizează tehnologia HTML5 astfel încăt să poată fi rulate în orice browser modern.
 • Jocurile prezintă o competiție de temut și au o madalitate de joc de tip multiplayer, în timp real.

Jocuri .io inspirate din Fortnite

Fortnite / PUBG care a inspirat jocurile io este de asemenea foarte distractiv. Cele mai populare 2 jocuri în genul acesta sunt Surviv.io și exceptionalul Zombs Royale. Lupta până la sânge ca să rămâi ultimul jucător în viață în cea mai mică arena care a existat vreodată! Indiferent că ești fanul strategiei, retro, împușcăturilor sau a jocurilor de platformă, ai la dispoziție o mulțime de jocuri din care să alegi.

Alte jocuri .io remarcabile

Este imposibil să aducem în discutie toate jocurile .io (de aceea avem la îndemână o lista întreagă de astfel de jocuri), însă iată câteva jocuri demne de menționat.

Krunker.io este un joc .io FPS lansat inițial în luna mai 2018. Are grafica 3D asemănătoare celei din Minecraft.

Shell Shockers este un alt joc .io FPS, doar că de data asta deții controlul asupra unui ou. Acest joc este dezvoltat de Ministerul Oualor și al Laptelui din Belarus. Misiunea ta este să dobori alți jucători (care de asemenea sunt reprezentați de ouă!) cu ajutorul diferitelor tipuri de arme.

Little Big Snake se bazează pe modalitatea de joc întâlnită la Slither, doar că la un nivel mai avansat. Este realizat de compania Neodinamika, ce-și are sediul în Rusia și este despre “niște șerpișori simpatici care mănâncă gândaci și alți șerpi”. Multe alte jocuri inspirate din jocul Slither au câștigat popularitate în rândul jucătorilor, cum ar fi Wormate și Worms Zone.

Pregătește-te să preiei controlul unei găuri negre în Hole.io. Absoarbe tot ce se apropie de tine, mai ales alți jucători. Miscă-te repede căci timpul este limitat!

Cucerește teritorii în Paper.io 2 prin efectuarea unor mișcări circulare. Joacă jocuri multiplayer în timp real împreună cu prietenii sau cu alți utilizatori din întreaga lume!


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri .io?

 1. Bloxd.io
 2. DEADSHOT.io
 3. EvoWars.io
 4. Smash Karts
 5. Miniblox
 6. Shell Shockers
 7. Cubes 2048.io
 8. Ninja Parkour Multiplayer
 9. Gulper.io
 10. Kirka.io

Care sunt cele mai bune Jocuri .io disponibile pe telefoane și tablete?

 1. Bloxd.io
 2. Gold Rush Arena
 3. Cubes 2048.io
 4. Noob Snake 2048
 5. DuckPark.io

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri .io?

 1. Bloxd.io
 2. Smash Karts
 3. Shell Shockers
 4. Paper.io 2
 5. Agar.io
 6. Diep.io
 7. Bonk.io
 8. Krunker
 9. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)
 10. LOLBeans io
 11. 1v1.LOL

Care sunt Jocuri .io?

Jocurile .io se desfășoară în timp real, și le poțti juca gratuit, direct din browser-ul web. Acestea reprezintă o serie de jocuri multiplayer care se joacă în timp real și al căror titlu se termină cu extensia "io". Domeniul jocurilor .io provine de la codul Teritoriului britanic din Oceanul Indian, din a cărui denumire (BIOT) s-au preluat vocalele io.

Joacă online cele mai bune Jocuri .io gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Bloxd.io și multe altele chiar acum!
Arată mai mult