Jocuri cu 2 Jucători

Provoacă-ți un prieten cu jocurile noastre pentru doi jucători, printre care se numără jocuri cu sporturi dure cum ar fi Basketball Stars și jocuri de societate liniștite, dar și o combinație între cele două tipuri.

Jocuri în doi online

Jocurile în doi sunt și mai palpitante dacă joci online cu alți jucători. Poți concura cu prietenii sau cu alți jucători, care pot fi de oriunde de pe glob. Printre jocurile cu 2-jucători se numără Rooftop Snipers, Master Chess și 8-Ball Billiards.

Jocuri în doi, de cooperare

Dacă preferi să fii de partea prietenului tău (alegere înțeleaptă), ai la dispoziție o colecție de jocuri cu 2-jucători de cooperare. De exemplu, în seria Fireboy and Watergirl ambii jucători trebuie să colaboreze pentru a rezolva misterele. De asemenea, poți juca împreună cu prietenul tău în Basketball Stars.

La ce să te aștepți de la jocurile în doi?

Acest gen este vast și cuprinzător, iar prietenii se pot lua la trântă în Wrestle Jump sau se pot juca împreună în Fireboy and Watergirl 5. Iată câteva tipuri uzuale de jocuri în doi:

Există multe astfel de jocuri ce pot fi jucate online, dar și offline, cu prietenii. De cele mai multe ori, aceste jocuri se pot juca având comandă dublă: un jucător ar putea folosi mouse-ul, în timp ce celălalt jucător folosește tastatura.

Descoperă întreaga colecție

După cum se poate observa, CrazyGames are o selecție impresionantă de jocuri ce pot fi jucate în doi. Cu peste 200 de jocuri disponibile, se găsește ceva pentru fiecare. Ia-ți prietenul și distrați-vă cu minunatele noastre jocuri.

Dacă vrei să joci cu mai mulți jucători, descoperă și jocurile cu 3 jucători și jocurile multiplayer.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri cu 2 Jucători?

 1. Crazy Roll 3D
 2. Basketball Stars
 3. House of Hazards
 4. 8 Ball Billiards Classic
 5. Soccer Legends 2021
 6. Stickman Supreme Duelist 2
 7. BasketBros
 8. Getaway Shootout
 9. Basketball Legends 2020
 10. 12 MiniBattles

Care sunt cele mai bune Jocuri cu 2 Jucători disponibile pe telefoane si tablete?

 1. 8 Ball Billiards Classic
 2. Getaway Shootout
 3. Master Chess
 4. 12 MiniBattles
 5. Basketball Stars

Care sunt Jocuri cu 2 Jucători?

Jocurile în doi îți permit să joci cu un prieten, fiind necesar fie să cooperați, fie să concurați. Câteodată veți juca de la același calaculator, fiecare având diferite taste pe care trebuie să le utilizeze. Există de asemenea și multe jocuri în doi, de tip multiplayer.


Iti oferim 244 din cele mai bune jocuri cu 2 jucători gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv Crazy Roll 3D, Basketball Stars, House of Hazards, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult