Logo CrazyGames.ro

Jocuri First Person Shooter

Alege-ți arma favorită și aruncă-te în lupte crâncene în cadul jocurilor first-person shooting. Acestea pot fi sortate după criterii precum : top, nou, cele mai jucate.

Tag-uri populare

Cum se joacă

Cele mai multe jocuri first-person shooters îți permit să alegi din arsenal arme precum pistoale, arme automate, puști și bombe. În cadrul acestor jocuri poți alege dintr-o varietate de hărți 3D și locații diferite. Poți alege să faci parte dintr-o echipă, dacă ești convins că acest lucru este în avantajul tău sau poți juca în alte moduri, precum modul free-for-all (FFA), unde fiecare este pe cont propriu.

Cum să devii un maestru al jocurilor FPS

De îndată ce ai căpătat îndemânare, ține cont și de aceste sfaturi pentru a-ți îmbunătăți tehnica de joc și a anihila cât mai mulți inamici:

 • Alege armele care ți se potrivesc
 • Nu te panica și nu te pierde - gândește, țintește și trage
 • Ajustează sensibilitatea mouse-ului pentru a fi în avantajul tău
 • Practica înseamnă perfecțiune, așa că nu te opri din joc!

Cele mai bune jocuri FPS

Dacă ești în căutarea celor mai bune jocuri FPS online, accesibile direct din browser, ești în locul potrivit. Aplică filtre precum: ‘cele mai jucate’ și top pentru a descoperi cele mai populare titluri. Orice jucător profesionist știe că jocurile FPS sunt făcute pentru a fi jucate de pe calculator - și au întotdeauna opțiunea de multiplayer.

Shell Shockers este un astfel de joc, cu hărți nemaipomenite și personaje care arată ca niște ouă, din care sare gălbenușul atunci când sunt împușcate și omorâte. Bullet Force and Forward Assault: Remix sunt două jocuri online gratuite, de tip FPS, a căror acțiune este una clasică, competitivă și care se desfășoară în ritm alert.

Jocurile FPS reprezintă unul din cele mai populare genuri de jocuri online de pe website-ul nostru.

Jocuri FPS care se joacă gratuit

Toate jocurile first-person shooter pe care le găsești aici, se joacă gratuit, direct din browser, fără a fi necesară descărcarea lor în prealabil. Multe din titlurile prezentate se joacă cel mai bine de pe calculator, sau doar de pe calculator, dar multe din acestea au și o versiune disponibilă pe dispizitive mobile.

Dacă vrei să intri în acțiune în cadrul altor jocuri FPS, îți recomandăm Crazy Pixel Apocalypse sau Modern Blocky Paint, unde vei înlocui armele mortale cu arme paintball.

Genuri asemănătoare

Dacă vrei să împuști dintr-o altă perspectivă, încearcă jocurile noastre third-person shooting. Alte categorii de neratat și demne de menționat includ: jocuri cu lunetiști, jocuri cu arme și jocuri multiplayer.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri First Person Shooter?

 1. Bullet Force
 2. Shell Shockers
 3. Kirka.io
 4. Forward Assault Remix
 5. Time Shooter 2
 6. Funny Shooter 2
 7. Pixel Warfare
 8. Voxiom.io
 9. Murderer
 10. Merc Zone

Care sunt cele mai bune Jocuri First Person Shooter disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Time Shooter 3: SWAT
 2. Kirka.io
 3. Time Shooter 2
 4. Bullet Bonanza
 5. Funny Shooter 2

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri First Person Shooter?

 1. Krunker

Care sunt Jocuri First Person Shooter?

Jocurile First Person Shooter (FPS) sunt jocuri cu împușcături, foarte competitive, în cadrul cărora acțiunea se desfășoară din perspectiva jucătorului. Poți folosi pistoale și arme automate, dar și grenade pentru a-ți doborî inamicul, indiferent în ce locație se află acesta.


Iti oferim 266 din cele mai bune jocuri first person shooter gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv Bullet Force, Shell Shockers, Kirka.io, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult