Jocuri cu Sport

Jocuri cu Fotbal

Jocuri de Baschet

FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri cu Sport?

 1. Basketball Stars
 2. Basketball Legends 2020
 3. SocCar
 4. Basket Random
 5. Backflip Dive 3D
 6. Soccer Masters: Euro 2020
 7. Tap-Tap Shots
 8. Soccer Random
 9. BasketBros
 10. Penalty Shootout: Multi League

Care sunt cele mai bune Jocuri cu Sport disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Basketball Stars
 2. Basketball Legends 2020
 3. SocCar
 4. Basket Random
 5. Backflip Dive 3D

Care sunt Jocuri cu Sport?

Jocurile cu sporturi iti dau ocazia sa practici sporturile tale favorite in diferite modalitati. In unele jocuri, poti fi inlocuitorul unui jucator sau poti coordona intreaga echipa. Unele jocuri sportive sunt bidimensionale (2D) si se joaca de pe marginea cadrului, dar majoritatea sunt construite 3D!


Jocurile cu sporturi iti permit sa fii sportiv folosind doar mouse-ul si tastatura. Sunt jocurile perfecte pentru a-ti omori timpul pentru ca ai sansa sa practici sporturile preferate in cele mai ciudate moduri. Alearga, loveste, sari si inscrie! De la jocurile clasice precum fotbal pana la sporturile extreme precum skateboarding, cu jocurile noastre sportive vei obtine victoria! Arunca o privire pe jocurile noastre si vei gasi o multime de optiuni, de la grafica real-life pana la cele mai ciudate si neobisnuite jocuri. Fie ca iti plac jocurile 3D, cele cu vedere de sus sau clasicele jocurie 2D, vei afla ca desi sporturile au reguli, jocurile noastre nu au!

Incearca-ti norocul la tenis fara sa-ti folosesti mainile in Sports Heads Tennis sau in unul din celelalte sporturi cu capete. Duel in aer, sari ca o banda de cauciuc in timp ce incerci sa arunci la cos si sa inscrii in jocurile de basketball cum ar fi Basketball Legends si Dunkers. Daca te incanta mai mult un joc 2D, incearca sa faci fata piedicilor si obstacolelor in jocurile noastre de skateboarding.

Sa fii excentric este intotdeauna distractiv, dar cateodata parca vrei ceva mai aproape de realitate. Nu-ti fa griji, pentru asta suntem noi. Iti poti exersa abilitatile de scufundare prin sariturile de pe diferite platforme sau de pe pietre in Flip Diving. Fii cu ochii pe echipa ta si fa-i sa obtina victoria cu 4th and Goal 2016. Loveste inafara terenului cat mai multe mingi cu jocul realistic 3D Smash and Blast Baseball 2.

Datorita WebGL si Flash, iti punem la dispozitie cele mai bune jocuri cu cea mai buna grafica utilizand doar browser-ul web. Asadar ia-ti echipamentul, fa incalzirea si incepi sa te antrenezi. Iti garantam ca vei gasi ceea ce cauti. Campionatele sunt facute pentru a fi castigate!


Iti oferim 408 din cele mai bune jocuri cu sport gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv Basketball Stars, Basketball Legends 2020, SocCar, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult