Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri cu Sport

Jocurile cu sporturi îți permit să fii sportiv folosind doar mouse-ul și tastatura. Sunt jocurile perfecte pentru a-ți omorî timpul pentru ca ai șansa să practici sporturile preferate în cele mai ciudate moduri. Aleargă, lovește, sari și înscrie! De la jocurile clasice precum fotbal până la sporturile extreme precum skateboarding, cu jocurile noastre sportive vei obține victoria! Aruncă o privire pe jocurile noastre si vei găsi o mulțime de opțiuni, de la grafică real-life până la cele mai ciudate si neobisnuite jocuri. Fie ca îți plac jocurile 3D, cele cu vedere de sus sau clasicele jocurie 2D, vei afla că deși sporturile au reguli, jocurile noastre nu au!

Incearcă-ți norocul la tenis fără să-ți folosesti mâinile în Sports Heads Tennis sau în unul din celelalte sporturi cu capete. Duel în aer, sari ca o banda de cauciuc în timp ce încerci să arunci la coș și să înscrii în jocurile de basketball cum ar fi Basketball Legends și Dunkers. Dacă te încântă mai mult un joc 2D, încearcă să faci față piedicilor și obstacolelor în jocurile noastre de skateboarding.

Să fii excentric este întotdeauna distractiv, dar cateodata parcă vrei ceva mai aproape de realitate. Nu-ți fă griji, pentru asta suntem noi. Îți poti exersa abilitățile de scufundare prin săriturile de pe diferite platforme sau de pe roci în Flip Diving. Fii cu ochii pe echipa ta și fă-i să obțină victoria cu 4th and Goal 2016. Lovește înafara terenului cât mai multe mingi cu jocul realistic 3D Smash and Blast Baseball 2.

Datorită WebGL și Flash, îți punem la dispozitie cele mai bune jocuri cu cea mai bună grafică utilizând doar browser-ul web. Așadar ia-ți echipamentul, fă încălzirea și începi să te antrenezi. Îți garantăm că vei găsi ceea ce cauți. Campionatele sunt făcute pentru a fi câștigate!


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri cu Sport?

 1. 8 Ball Billiards Classic
 2. Golf Orbit
 3. Basket Random
 4. Crazy Flips 3D
 5. Soccer Legends 2021
 6. Soccer Random
 7. Tap-Tap Shots
 8. Mini Golf Club
 9. Penalty Shooters 2
 10. Basketball Stars

Care sunt cele mai bune Jocuri cu Sport disponibile pe telefoane și tablete?

 1. 8 Ball Billiards Classic
 2. Basket Random
 3. Soccer Random
 4. Tap-Tap Shots
 5. Soccer Legends 2021

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri cu Sport?

 1. Basket Random
 2. Basketball Stars
 3. BasketBros
 4. Basketball Legends 2020

Care sunt Jocuri cu Sport?

Jocurile cu sporturi îți dau ocazia să practici sporturile tale favorite în diferite modalități. În unele jocuri poți fi înlocuitorul unui jucător sau poți coordona întreaga echipă. Unele jocuri sportive sunt bidimensionale (2D) și se joacă de pe margine, însă majoritatea sunt construite 3D!

Joacă online cele mai bune Jocuri cu Sport gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă 8 Ball Billiards Classic și multe altele chiar acum!
Arată mai mult