Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri cu Impuscaturi

Jocurile noastre cu împușcături cuprind atât jocuri 3D cu împușcături first-person cât și jocuri 2D cu arme.

Jocuri multiplayer cu împușcături

Când vorbim de jocuri cu împușcături, poate că te gândești la jocurile clasice first-person shooter (FPS), în care au loc lupte corp la corp, iar acțiunea se desfășoară într-un ritm relativ accelerat. Multe jocuri FPS sunt complet online și multiplayer, în care îți testezi îndemânarea și abilitățile în lupta cu ceilalți jucători, care pot fi de oriunde de pe glob.

Daca ești în căutarea unui joc multiplayer FPS palpitant, cu actiune care se desfășoară în ritm rapid, oricare din aceste patru jocuri este o alegere excelelntă:

Toate aceste jocuri au la bază principiile fundamentale ale unui joc FPS. Viteză, țintire, reflexe și îndemânare. si asta e doar începutul.

Luptele între vehicule

Jocurile cu împușcături îți oferă tot ce ai nevoie pentru a te angaja într-o luptă. Îți testează reflexele și cât de bine țintești, îți faci ce setări vrei șî prți luptele adoptând ce stratgie vrei. Daca îți plac tancurile, pune mâna pe unul și fă prăpad. Ecista o întreagă colecție pentru There’s a whole section dedicated to tank games oamenii care tânjesc sa provoace prăpadul pe câmpul de luptă.

Assault Bots este unul din cele mai populare jocuri cu lupte între mașini. Exista o bază online în care poți găsi ceve să ți se potrivească!

Dacă vrei să zbori, te poți lupta în aer cu jocul Air Wars 3 sau direct in spațiu în Space Battle.

Dacă îți plac luptele strategice pe ape, cu nave militare gigantice, atunci navighează în World of Warships. Aruncă un ochi și pe Crossout daca vrei să-ți construiești propria mașinărie de razboi ca să-ți arunci dușmanii în aer, într-o bătălie nemaipomenita, cu cifra octanică ridicată.

Mai multe jocuri cu împușcături

Genul acesta de jocuri a fost inspirat și influențat de întâmplări din viața reală, dar și de filme și jocuri care au avut un impact mare aupra utilizatorilor din întreaga lume. Minecraft este un astfel de joc, cunoscut în toata lumea și care a fost o sursă pentru jocuri cu împușcături precum WorldZ.

Popularitatea jocurile apocaliptice cu zombie a dus la apariția câtorva jocuri remarcabile cu morții-vii, precum Zombocalypse și Zombs Royale.

Exista de asemene a și o multime de jocuri 2D cu împușcături. Vrei să-ți ascuți reflexele? Vezi cât de departe poți să țintești și nu ezita să tragi cu arma în Gunblood, un joc provocator 2D cu împușcături.

Oricând vrei să apeși pe trăgaci, caută un joc aici și nu ezita să-l joci. Majoritatea jocurilor noastre sunt realizate in HTML5, putand fi astfel jucate de pe orice browser modern. Alte jocuri pot fi jucate folosind Flash. Tot ce trebuie sa faci este să permiți ca Flash să ruleze.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri cu Impuscaturi?

 1. BuildNow GG
 2. Bullet Force
 3. Hazmob FPS: Online Shooter
 4. Time Shooter 2
 5. Muscle Gun.IO
 6. Funny Shooter 2
 7. Time Shooter 3: SWAT
 8. Bank Robbery 3
 9. Forward Assault Remix
 10. Sniper Shot: Bullet Time

Care sunt cele mai bune Jocuri cu Impuscaturi disponibile pe telefoane și tablete?

 1. Zombie Hunters Online
 2. Sniper Mission
 3. Dogfight
 4. 10 Bullets - HTML 5
 5. Grandfather Road Chase: Shooter

Care sunt Jocuri cu Impuscaturi?

Jocurile cu împușcături sunt de tip multiplayer și simgle player, în care împusti adervsariși obiecte. Aceste jocuri îți testează reflexele, orientarea în spațiu dar și cât de binețintești. Jocuri cu împuscături 3D FPS sunt cele mai populare jocuri, dar există și o multime de jocuri cu lupte navale, lupte spatiale, dueluri si multe alte tipuri de batălii.

Joacă online cele mai bune Jocuri cu Impuscaturi gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă BuildNow GG și multe altele chiar acum!
Arată mai mult