Jocuri cu Impuscaturi

Jocurile noastre cu impuscaturi cuprind atat jocuri 3D cu impuscaturi first-person cat si jocuri 2D cu arme.

Jocuri Third Person Shooter

Jocuri First Person Shooter

FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri cu Impuscaturi?

 1. Bullet Force
 2. Forward Assault Remix
 3. Downtown 1930s Mafia
 4. Air Wars 3
 5. Crazy Pixel Apocalypse
 6. Stickman Prison: Counter Assault
 7. Crazy Shooters 2
 8. Hunter and Props
 9. Realistic Zombie Survival Warfare
 10. Air Wars 2

Care sunt cele mai bune Jocuri cu Impuscaturi disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Bullet Force
 2. Forward Assault Remix
 3. Downtown 1930s Mafia
 4. Air Wars 3
 5. Crazy Pixel Apocalypse

Care sunt Jocuri cu Impuscaturi?

Jocurile cu impuscaturi sunt acele jocuri in care utilizatorul manevreaza una sau mai multe arme in lupta cu inamicul. De regula se joaca folosind mouse-ul si iti pun la incercare reflexele si timpul de reactie. Jocurile noastre cu impuscaturi cuprind atat jocuri 3D cu impuscaturi first-person cat si jocuri excentrice cu cascadorii, in lupta cu zombie. Alege unul dintre aceste jocuri si vei avea parte de o lupta pe cinste.


Jocurile noastre cu impuscaturi

Aici gasesti jocuri in care scopul principal este de a dobori cat mai multi inamici, avand la dispozitie numeroase arme grozave. Daca doresti sa lupti intr-un mediu 3D sau sa calatoresti inapoi in timp prin intermdiul jocurilor noastre 16-bit, aici gasesti o multitudine de optiuni!

Jocuri cu impuscaturi multiplayer

Jocurile cu impuscaturi multiplayer iti permit sa duci o lupta cu alti jucatori, in timp real. Acest tip de joc cu impuscaturi este foarte popular din moment ce este mult mai distractiv sa impusti alti jucatori reali, decat sa impusti un "computer". Majoritatea jocurilor noastre cu impuscaturi se desfasoara cu mai multi jucatori. Cateva astfel de jocuri renumite sunt jocurile FPS Bullet Force si Combat Reloaded.

 • Combat Reloaded este un joc FPS multiplayer nemaipomenit cu un scenariu si o grafica asemenatoare seriei Counter Strike. Trebuie sa-ti alegi arma si sa lupti intr-o varietate de niveluri 3D impotriva altor jucatori online.
 • Advanced Pixel Apocalypse 3 desi are aceeasi metoda de joc, contine si grafica 3D a renumitului joc pixel Minecraft. Iti poti alege niste arme grozave cum ar fi un lansator de rachete sau o mitraliera cu ajutorul carora vei dezlantui iadul pe pamant in tabara adversa (ceilalti jucatori online) dar si a taberei zombie.
 • Si nu in ultimul rand, iti oferim Bullet Force. Acest joc FPS este asemenator francizei Call of Duty a carui actiune este intensa si se desfasoara intr-un ritm alert. Ia-ti arma, alege decorul si lupta pentru suprematie.

Jocuri cu impuscaturi in stilul Minecraft

Ce se intampla daca imbini grafica jocului Minecraft cu actiunea unui joc FPS? Obtii jocuri geniale cu impuscaturi cum ar fi Crazy Pixel Apocalypse, WorldZ, sau Zombiecraft.io. Toate aceste jocuri cu impuscaturi se desfasoara intr-o grafica in genul Minecraft.

Jocuri cu impuscaturi cu Stickman

Jocurile cu distrugatorii Stickmen sunt distractive, dupa cum o demonstreaza marea diversitate a jocurilor cu Stickman. Printre cele mai renumite jocuri se numara Javelin Fighting, seria Sift Heads, si bineinteles Stick Quad 4. In cadrul acestor jocuri, iti poti stabili niste obiective mai putin conventionale, cum ar niste inamici slabanogi, dar foarte periculosi.

Jocuri cu impuscaturi cu zombie

Daca jocurile multiplayer nu sunt genul tau, poate tot ti-ai dori sa dobori niste zombie! Mortii-vii sunt peste tot, ceea ce face din ei o tinta ideala. Zombie Hunters este un exemplu concludent de joc cu impuscaturi cu zombie, dezvaluind un teren de lupta 2D, cu actiunea in stil multiplayer. Incearca-ti norocul si sterge de pe fata pamantului cativa zombie in jocul 2D Zombotron. E greu sa spui "nu" unui joc cu asa titlu.

Alte jocuri cu impuscaturi

Am selectat doar cateva alte tipuri de jocuri cu impuscaturi, pentru ca sunt foarte multe in colectia noastra! Vezi ce rezulta cand Minecraft se intalneste cu Medal of Honor in Pixel Warfare. Este retro mai degraba stilul tau? Incearca Tank Trouble! Incearca-ti norocul si aptitudinile si in western-ul distractiv si care creeaza dependenta Gunblood (inca un joc al carui titlu il face de nerefuzat!).

Generalitati

Toate aceste jocuri utilizeaza WebGL sau Flash pentru a-ti oferi cea mai grozava grafica si scenariu. Toate jocurile sunt compatibile cu browser-ele moderne si sunt usor de accesat si de jucat. Indiferent de stilul tau favorit, iti garantam ca vei gasi ceva care sa scoata la lumina spiritul tau de luptator. Cat de grozav este sa te bucuri de jocuri pe calculator fara a fi necesar echipament hardware scump! Batalii captivante, inamici periculosi si provocari ingenioase te asteapta sa-ti incerci abilitatile de luptator!


Iti oferim 761 din cele mai bune jocuri cu impuscaturi gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv Bullet Force, Forward Assault Remix, Downtown 1930s Mafia, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult