Jocuri cu Impuscaturi

Jocurile noastre cu împușcături cuprind atât jocuri 3D cu împușcături first-person cât și jocuri 2D cu arme.

Jocuri Third Person Shooter

Jocuri First Person Shooter

Jocurile noastre cu impuscaturi

Aici găsești jocuri în care scopul principal este de a doborî cât mai mulți inamici, având la dispoziție numeroase arme grozave. Dacă dorești sa lupți într-un mediu 3D sau să călătorești înapoi în timp prin intermediul jocurilor noastre 16-bit, aici găsești o multitudine de opțiuni!

Jocuri cu impuscaturi multiplayer

Jocurile cu împușcături multiplayer îți permit sa duci o luptă cu alți jucători, în timp real. Acest tip de joc cu împușcături este foarte popular din moment ce este mult mai distractiv să împuști alți jucători reali, decât să împuști un "computer". Majoritatea jocurilor noastre cu împușcături se desfășoară cu mai mulți jucatori. Căteva astfel de jocuri renumite sunt jocurile FPS Bullet Force și Combat Reloaded.

 • Combat Reloaded este un joc FPS multiplayer nemaipomenit, cu un scenariu și o grafică asemenătoare seriei Counter Strike. Trebuie să-ți alegi arma și să lupți într-o varietate de niveluri 3D împotriva altor jucători online.
 • Advanced Pixel Apocalypse 3 deși are aceeași metoda de joc, conține și grafica 3D a renumitului joc pixel Minecraft. Îți poți alege niște arme grozave cum ar fi un lansator de rachete sau o mitraliera cu ajutorul cărora vei dezlănțui iadul pe pământ în tabăra adversă (ceilalți jucători online) dar și a taberei zombie.
 • Și nu în ultimul rând, îți oferim Bullet Force. Acest joc FPS este asemenător francizei Call of Duty a cărui acțiune este intensă și se desfășoară într-un ritm alert. Ia-ți arma, alege decorul și luptă pentru supremație.

Jocuri cu impuscaturi in stilul Minecraft

Ce se intamplă daca îmbini grafica jocului Minecraft cu acțiunea unui joc FPS? Obții jocuri geniale cu împușcături cum ar fi Crazy Pixel Apocalypse, WorldZ, sau Zombiecraft.io. Toate aceste jocuri cu împușcături se desfășoară într-o grafică în genul Minecraft.

Jocuri cu impuscaturi cu Stickman

Jocurile cu distrugătorii Stickmen sunt distractive, după cum o demonstrează marea diversitate a jocurilor cu Stickman. Printre cele mai renumite jocuri se numără Javelin Fighting, seria Sift Heads și bineînțeles Stick Quad 4. În cadrul acestor jocuri, îți poți stabili niște obiective mai puțin convenționale, cum ar fi niște inamici slăbănogi, dar foarte periculoși.

Jocuri cu impuscaturi cu zombie

Dacă jocurile multiplayer nu sunt genul tău, poate tot ți-ai dori să dobori niste zombie! Mortii-vii sunt peste tot, ceea ce face din ei o țintă ideală. Zombie Hunters este un exemplu concludent de joc cu împușcături cu zombie, dezvăluind un teren de luptă 2D, cu acțiunea in stil multiplayer. Încearca-ți norocul și șterge de pe fața pământului câțiva zombie în jocul 2D Zombotron. E greu sa spui "nu" unui joc cu așa titlu.

Alte jocuri cu impuscaturi

Am selectat doar câteva alte tipuri de jocuri cu împușcături, pentru că sunt foarte multe în colecția noastră! Vezi ce rezultă când Minecraft se întâlnește cu Medal of Honor în Pixel Warfare. Stilul tău este mai degrabă cel retro? Încearcă Tank Trouble! Încearcă-ți norocul și aptitudinile si în western-ul distractiv și care dă dependență Gunblood (încă un joc al cărui titlu îl face să fie de nerefuzat!).

Generalitati

Toate aceste jocuri utilizează WebGL sau Flash pentru a-ți oferi cea mai grozavă grafică și cel mai captivant scenariu. Toate jocurile sunt compatibile cu browser-ele moderne si sunt ușor de accesat și de jucat. Indiferent de stilul tau favorit, îți garantăm că vei găsi ceva care să scoată la lumina spiritul tău de luptător. Cât de grozav este să te bucuri de jocuri pe calculator fără a fi necesar echipament hardware scump! Bătălii captivante, inamici periculoși și provocari ingenioase te asteaptă să-ți încerci abilitățile de luptător!


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri cu Impuscaturi?

 1. Bullet Force
 2. Forward Assault Remix
 3. Downtown 1930s Mafia
 4. Realistic Zombie Survival Warfare
 5. Assault Bots
 6. Air Wars 3
 7. Winter Clash 3D
 8. Ninja Clash Heroes
 9. Crazy Shooters 2
 10. SCAR

Care sunt cele mai bune Jocuri cu Impuscaturi disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Bullet Force
 2. Forward Assault Remix
 3. Downtown 1930s Mafia
 4. Realistic Zombie Survival Warfare
 5. Assault Bots

Care sunt Jocuri cu Impuscaturi?

Jocurile cu împușcături sunt acele jocuri în care utilizatorul manevrează una sau mai multe arme în lupta cu inamicul. De regulă se joacă folosind mouse-ul și îți pun la încercare reflexele și timpul de reacție. Jocurile noastre cu împușcături cuprind atât jocuri 3D cu împușcături first-person cât si jocuri excentrice de cascadorii, în lupta cu zombie. Alege unul dintre aceste jocuri și vei avea parte de o luptă pe cinste.


Iti oferim 751 din cele mai bune jocuri cu impuscaturi gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv Bullet Force, Forward Assault Remix, Downtown 1930s Mafia, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult