Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri Minecraft

Pășește într-o lume plină de pixeli, generatori de distracție. Nu putem afirma că există insuficiente jocuri cu pixeli inspirate din extraordinarul Minecraft. Poți sorta jocurile din colecția Minecraft folosind filtrele top, nou și cele mai jucate.

Așadar, ce jocuri poți juca înafară de Minecraft Classic? Din fericire, Minecraft este o inspirație pentru multe titluri de jocuri, care te poartă dincolo de tărâmurile pline de ciudățenii sau altele asemenea. Te-ai întrebat vreodată cum arată 2D Minecraft?

Jocul original Minecraft

Dacă totuși vrei să joci jocul original, Mojang a lansat Minecraft Classic la a 10-a aniversare a jocului, acesta fiind o versiune alpha, nostalgică pentru toți iubitorii de Minecrafter.

Există însă nenumărate jocuri de tip sandbox din acest gen. O parte din aceste jocuri s-au autoproclamat clone ale Minecraft printre care și Mine Clone 3, care se aseamănă foarte mult cu jocul original.

Jocuri inspirate din Minecraft

Nu ducem lipsă de jocuri ce conțin elemente din Minecraft. Vrei să distrugi clădiri având la îndemână arme create de om sau de natură? Build and Crush este despre asta. Dărâmă structuri cu ajutorul tornadelor, declanșează bombe atomice și multe altele. Ai parte de o experiență terapeutică.

Jocuri Minecraft cu zombie

Dacă îți place lumea Minecraft și a blocurilor dar și acțiunea de tip multiplayer, jocuri precum Pixel Gun Apocalypse 3 îți vor satisface plăcerea de a juca un joc de tip FPS într-o lume Minecraft. Alte jocuri, precum ShooterZ și WorldZ precupun să te lupți pentru supravețuire într-un tărâm apocaliptic de blocuri și zombie. Vei găsi o mulțime de jocuri cu zombie cu temă Minecraft pe care le poți juca direct din browser-ul web.

Pentru mai multe jocuri Minecraft gratuite, aruncă o privire pe colecția noastră de jocuri și descoperă-ți preferatul. Toate jocurile sunt gratuite, accesibile din browser, fără a fi necesară descărcarea acestora în prealabil.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri Minecraft?

 1. Bloxd.io
 2. Miniblox
 3. Build and Crush
 4. Voxiom.io
 5. Pixel Warfare
 6. Mine Shooter: Save Your World
 7. Stickman Epic
 8. Noob Miner 2: Escape From Prison
 9. Mine Blocks
 10. Noob Miner: Escape From Prison

Care sunt cele mai bune Jocuri Minecraft disponibile pe telefoane și tablete?

 1. Bloxd.io
 2. Noob Miner 2: Escape From Prison
 3. Skyblock Survive With Noob!
 4. Stickman Epic
 5. Miniblox

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri Minecraft?

 1. Bloxd.io

Care sunt Jocuri Minecraft?

Jocurile Minecraft au la bază conceptul recunoscutului joc Minecraft, cuprinzând elemente din jocul original, cele mai întâlnite fiind blocurile 3D în pixeli. Jocurile Minecraft au această temă unică pe care o folosesc pentru a dezvolta jocuri creative dar cu obiective noi și diverse. Aici poți să joci chiar jocul original Minecraft!


Joacă online cele mai bune Jocuri Minecraft gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Bloxd.io și multe altele chiar acum!
Arată mai mult