Logo CrazyGames.ro
background

Jocuri Minecraft

Pășește într-o lume plină de pixeli, generatori de distracție. Nu putem afirma că există insuficiente jocuri cu pixeli inspirate din extraordinarul Minecraft. Poți sorta jocurile din colecția Minecraft folosind filtrele top, nou și cele mai jucate.

Tag-uri populare

Așadar, ce jocuri poți juca înafară de Minecraft Classic? Din fericire, Minecraft este o inspirație pentru multe titluri de jocuri, care te poartă dincolo de tărâmurile pline de ciudățenii sau altele asemenea. Te-ai întrebat vreodată cum arată 2D Minecraft?

Jocul original Minecraft

Dacă totuși vrei să joci jocul original, Mojang a lansat Minecraft Classic la a 10-a aniversare a jocului, acesta fiind o versiune alpha, nostalgică pentru toți iubitorii de Minecrafter.

Există însă nenumărate jocuri de tip sandbox din acest gen. O parte din aceste jocuri s-au autoproclamat clone ale Minecraft printre care și Mine Clone 3, care se aseamănă foarte mult cu jocul original.

Jocuri inspirate din Minecraft

Nu ducem lipsă de jocuri ce conțin elemente din Minecraft. Vrei să distrugi clădiri având la îndemână arme create de om sau de natură? Build and Crush este despre asta. Dărâmă structuri cu ajutorul tornadelor, declanșează bombe atomice și multe altele. Ai parte de o experiență terapeutică.

Jocuri Minecraft cu zombie

Dacă îți place lumea Minecraft și a blocurilor dar și acțiunea de tip multiplayer, jocuri precum Pixel Gun Apocalypse 3 îți vor satisface plăcerea de a juca un joc de tip FPS într-o lume Minecraft. Alte jocuri, precum ShooterZ și WorldZ precupun să te lupți pentru supravețuire într-un tărâm apocaliptic de blocuri și zombie. Vei găsi o mulțime de jocuri cu zombie cu temă Minecraft pe care le poți juca direct din browser-ul web.

Pentru mai multe jocuri Minecraft gratuite, aruncă o privire pe colecția noastră de jocuri și descoperă-ți preferatul. Toate jocurile sunt gratuite, accesibile din browser, fără a fi necesară descărcarea acestora în prealabil.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri Minecraft?

 1. Bloxd.io
 2. Idle Noob Lumberjack
 3. Minecraft Classic
 4. Paper Minecraft
 5. Pixel Warfare
 6. Voxiom.io
 7. Mine-Craft.io
 8. Mine Blocks
 9. MineClicker
 10. SlitherCraft.io

Care sunt cele mai bune Jocuri Minecraft disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Bloxd.io
 2. Idle Noob Lumberjack
 3. Mine-Craft.io
 4. MineClicker
 5. Monster School Herobrine Siren Head

Care sunt Jocuri Minecraft?

Jocurile Minecraft au la bază conceptul recunoscutului joc Minecraft, cuprinzând elemente din jocul original, cele mai întâlnite fiind blocurile 3D în pixeli. Jocurile Minecraft au această temă unică pe care o folosesc pentru a dezvolta jocuri creative dar cu obiective noi și diverse. Aici poți să joci chiar jocul original Minecraft!


Iti oferim 92 din cele mai bune jocuri minecraft gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv Bloxd.io, Idle Noob Lumberjack, Minecraft Classic, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult