Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri de Baschet

Pregătește-te pentru colecția noastră de jocuri de bachet. Intră în teren și arată-ți priceperea în aruncarea mingii la coș!

Baschetul este unul dintre cele mai populare jocuri din SUA. Multe jocuri au echipe de renume din viața reală, precum și jucători legendari ca James Harden, LeBron James și Kobe Bryant. Aici îți poți îndeplini visul de a juca în NBA accesând a mulțime de jocuri gratuite de baschet.

A fi un baschetbalist profesionist înseamnă să ai forță și viteză. Ajută și dacă ești înalt. Cu toate acestea, pentru a juca baschet nu-ți trebuie decât o conexiune la internet și un dispozitiv mobil sau calculator. Dacă ai reflexe bune și o bună cunoaștere a regulilor de joc atunci vei juca ca un profesionist.

Jocuri de baschet NBA

Aceasta reprezintă o ligă de baschet foarte mare, ceea ce înseamnă că se pune presiune pe tine. Jocuri populare de baschet NBA te plasează pe teren alături de cei mai buni jucători și echipe. Basketball Stars și Basketball Legends sunt două jocuri renumite și destul de populare, având opțiune de singleplayer, multiplayer și turneu. Dacă îți plac jocurile web 3D, Basketball.io reprezintă de asemenea o alegere excelentă!

Jocuri de baschet de cartier

Sigur, să joci într-o echipă de profesioniști este distractiv. Dar să joci liber, pe străzi este și mai fascinant. Poți să fii mai aproape de realitate și să înscrii într-un coș prins de un zid pictat cu grafitti, acolo unde câțiva din baschetbaliștii profesioniști din ziua de azi au executat primele lor aruncări.

Dacă vrei să participi la un joc de baschet de cartier, atunci încearcă Basket Slam Dunk 2, în care nu ai picioare, ceea ce face ca lucrurile să fie și mai interesante.

Basketball Arcade este de asemenea tot despre exersarea abilităților de baschetbalist pe stradă prin executarea unor aruncări gratuite la coș.

Mai multe jocuri de baschet

Înafară de jocurile de baschet din stradă și de cele din liga profesionistă, există unele jocuri de baschet care nu se încadrează în niciuna din aceste categorii. În jocuri precum Tap-Tap Shots - un joc de arcadă, trebuie să driblezi până reușești să introduci mingea în coș.

După cum se vede, îți punem la dispoziție o diversitate de jocuri de baschet numai bune de jucat în web browser. Alege unul care îți face cu ochiul și joacă-l gratuit!


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri de Baschet?

 1. Basket Random
 2. Tap-Tap Shots
 3. Ragdoll Throw Challenge
 4. Basketball Stars
 5. Basketball Skills
 6. BasketBros
 7. Noob Basketball Clicker
 8. Basketball Legends 2020
 9. GoBattles 2
 10. Hoop World 3D

Care sunt cele mai bune Jocuri de Baschet disponibile pe telefoane și tablete?

 1. Tap-Tap Shots
 2. Ragdoll Throw Challenge
 3. Bouncy Dunk
 4. Basketball Stars
 5. Jump Up 3D

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri de Baschet?

 1. Basket Random
 2. Basketball Stars
 3. BasketBros

Care sunt Jocuri de Baschet?

Jocurile de bachet îți permit să arunci cu mingea la coș, direct din web browser. Ai de ales dintr-o multitudine de jocuri de bachet 3D și 2D, în multe din ele existând echipe și jucători renumiți. Exersează mișcările defensive și înscrie în toate jocurile de baschet pe care ți le punem la dispoziție.


Joacă online cele mai bune Jocuri de Baschet gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Basket Random și multe altele chiar acum!
Arată mai mult