Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri cu Stickman

Luptă, împușcă și întrece-te în nemaipomenitele jocuri stickman. Joacă cele mai noi și mai grozave jocuri cu stickman! Sortează-le și găsește-le pe cele favorite!

Este lesne de înțeles că cele mai populare jocuri stickman sunt acele jocuri care sunt de regulă cele mai jucate. Asta înseamnă că poți găsi mai multe jocuri cu stickman de un anumit gen, însă toate sunt pline de acțiune, fie că sunt jocuri cu lupte, care se desfășoară pe platforme 2D sau jocuri cu împușcături.

Jocuri Stickman cu lupte

Ce jocuri cu lupte între personaje stickman nu trebuie ratate? Stickman Fighting 3D este un joc cu lupte, 1v1, foarte apreciat, având niște mișcări și combinații epice, asemănătoare cu cele din cele mai bune jocuri 3D, cu lupte, de top.

Dacă îți surâde ideea de a hoinări pe străzi și a bate golanii cu ce armă îți vine la îndemână, poți fără doar și poate să alegi Stickman Street Fighting.

Dacă nu îți place niciuna din aceste opțiuni, poți să umbli de jur împrejur, ca o păpusă de cârpă care doboară inamicii stickman printr-o încăierare corp la corp sau utilizând armament precum proiectile, în Stickman Supreme Duelist 2.

Jocuri Stickman cu împușcături

Cu siguranță nu ducem lipsă de jocuri stickman cu împușcături, mai ales de jocuri cu lunetiști. Multe din aceste jocuri presupun mânuirea unei puști cu lunetă pentru a elimina alți jucători stickman. Încearcă Elite Sniper și decapitează câțiva stickman!

Henry Stickmin

Cele mai populare jocuri din secțiunea jocurilor stickman sunt jocurile cu Henry Stickmin. Acestea reprezintă o serie clasică care se joacă de mulți Youtuberi pentru a-și amuza urmăritorii. Povestea jocului este o parodie plină de acțiune care se derulează în funcție de deciziile pe care le iei. Fleeing the Complex și Escaping the Prison sunt două jocuri amuzante, cu Henry Stickmin, pe care trebuie neapărat să le joci.

Mai multe jocuri cu Stickman

După cum se observă, sunt mai multe pagini cu jocuri cu stickman prin care poți trece pentru a le găsi pe cele care îți plac! Multe din aceste jocuri nu se încadrează într-un gen obișnuit, cum ar fi Vex 5, care este un joc side-scrolling de tip platformă, a cărui acțiune este determinată de personajul format din bețe numit Vex. Jocul promite multă distracție și se poate juca de pe orice dispozitiv!

Dacă preferi luptele, poți de asemenea să încerci Stickman Clans unde vei construi o echipă de stickman războinici pentru a cuceri lumea.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri cu Stickman?

 1. Ragdoll Archers
 2. Man Runner 2048
 3. Stickman Destruction 3 Heroes
 4. Ragdoll Throw Challenge
 5. Hand Over Hand
 6. Stickman WW2
 7. Stickman Battle Fight Warriors
 8. Jailbreak: Hide or Attack!
 9. Stickman Escape School
 10. Mad Stick

Care sunt cele mai bune Jocuri cu Stickman disponibile pe telefoane și tablete?

 1. Ragdoll Archers
 2. Man Runner 2048
 3. Archer Ragdoll Masters
 4. Mad Stick
 5. Ragdoll Throw Challenge

Care sunt Jocuri cu Stickman?

Jocurile cu Stickman sunt de toate genurile. Există însă o diferență, și anume personajul tău este format din bețe, care de cele mai multe ori concurează și luptă împotriva altor astfel de personaje. Înafară de asta, aceste jocuri sunt ca orice alt joc. Așadar, jocurile cu stickman pot fi jocuri FPS, platforme 2D, jocuri de curse, jocuri RPG, și chiar jocuri multiplayer, cu grafică 3D.


Joacă online cele mai bune Jocuri cu Stickman gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Ragdoll Archers și multe altele chiar acum!
Arată mai mult