Jocuri Puzzle

Jocuri Jigsaw

Jocuri de Cuvinte

Jocuri cu Table

Jocuri Mahjong

Jocuri cu Carti

Jocuri de Potrivire 3

FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri Puzzle?

 1. Wheely 8
 2. Mahjong Classic
 3. sandspiel
 4. Wheely 5
 5. Wheely 6
 6. Space Museum Escape
 7. Wheely 2
 8. Wheely 7
 9. Color Pixel Art Classic
 10. Wheely

Care sunt cele mai bune Jocuri Puzzle disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Wheely 8
 2. Mahjong Classic
 3. sandspiel
 4. Wheely 5
 5. Wheely 6

Care sunt Jocuri Puzzle?

Jocurile puzzle apeleaza la inteligenta ta pentru a rezolva provocarile ce devin din ce in ce mai grele cu timpul. In timp ce unele jocuri sunt versiunile online ale jocurilor puzzle clasice, cu ar fi Mahjong, altele sunt neobisnuite si cu intrigi. Acestea au reguli usoare de joc, fiind suficient un simplu click ca sa muti piesele sau obiectele.


Jocurile puzzle cuprind o varietate de genuri, de la jocuri concurs ridicole (precum senzationalul The Impossible Quiz) si puzzle-uri traditionale, pana la jocuri de carti cum ar fi Uno. Ceea ce au in comun aceste tipuri de jocuri este faptul ca fiecare dintre ele iti antreneaza creierul. Indiferent ca esti in cautarea unui joc traditional de puzzle sau a unuia ce imbina actiunea cu aventura, il vei gasi aici. Asa ca, te invitam sa-ti pui mintea la contributie si sa ne arati de ce esti in stare!

Jocuri puzzle clasice

Jocuri puzzle de aventura

Vrei sa ai parte si de un pic de aventura in timp ce-ti folosesti abilitatile intelectuale? Atunci ajuta-i pe Fireboy and Watergirl sa treaca prin incercarile grele, folosindu-va de abilitatile voastre in jocuri precum Fireboy and Watergirl 5 sau The Ice Temple.

Alte jocuri puzzle renumite

 • Black si celelalte jocuri cu titlu de culoare create de Bart Bonte
 • Circle the Cat este un joc simplu de puzzle care nu va muri niciodata
 • Doodle God este un joc simplu de potrivire a pieselor
 • 2048 creat de Gabriele Cirulli, este un joc matematic de glisare a pieselor

Iti oferim 897 din cele mai bune jocuri puzzle gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv Wheely 8, Mahjong Classic, sandspiel, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult