Jocuri Puzzle

Jocuri Jigsaw

Jocuri de Cuvinte

Jocuri cu Table

Jocuri Mahjong

Jocuri cu Carti

Jocuri de Potrivire 3

FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri Puzzle?

 1. UNO Online
 2. Chummy Chum Chums: Match
 3. Mahjong Classic
 4. Wheely 8
 5. Color Pixel Art Classic
 6. Trollface Quest: Horror 3
 7. sandspiel
 8. Wheely 7
 9. Mahjongg Candy
 10. Sort It Online

Care sunt cele mai bune Jocuri Puzzle disponibile pe telefoane si tablete?

 1. UNO Online
 2. Chummy Chum Chums: Match
 3. Mahjong Classic
 4. Wheely 8
 5. Color Pixel Art Classic

Care sunt Jocuri Puzzle?

Jocurile puzzle apelează la inteligența ta pentru a rezolva provocările ce devin din ce în ce mai grele cu timpul. În timp ce unele jocuri sunt versiunile online ale jocurilor puzzle clasice, cum ar fi Mahjong, altele sunt neobișnuite și cu intrigi. Acestea au reguli ușoare de joc, fiind suficient un simplu click ca să muți piesele sau obiectele.


Jocurile puzzle cuprind o varietate de genuri, de la jocuri concurs ridicole (precum senzaționalul The Impossible Quiz) și puzzle-uri tradiționale, până la jocuri de cărți cum ar fi Uno. Ceea ce au în comun aceste tipuri de jocuri este faptul că fiecare dintre ele îți antrenează creierul. Indiferent că esti în căutarea unui joc tradițional de puzzle sau a unuia ce îmbină acțiunea cu aventura, îl vei găsi aici. Așa că, te invităm să-ți pui mintea la contribuție și să ne arăți de ce ești în stare!

Jocuri puzzle clasice

Jocuri puzzle de aventura

Vrei să ai parte si de un pic de aventură în timp ce-ți folosești abilitățile intelectuale? Atunci ajută-i pe Fireboy and Watergirl să treacă prin incercările grele, folosindu-vă de abilitățile voastre în jocuri precum Fireboy and Watergirl 5 sau The Ice Temple.

Alte jocuri puzzle renumite

 • Black și celelalte jocuri cu titlu de culoare create de Bart Bonte
 • Circle the Cat este un joc simplu de puzzle care nu va muri niciodata
 • Doodle God este un joc simplu de potrivire a pieselor
 • 2048 creat de Gabriele Cirulli, este un joc matematic de glisare a pieselor

Iti oferim 913 din cele mai bune jocuri puzzle gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv UNO Online, Chummy Chum Chums: Match, Mahjong Classic, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult