Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri de Condus

Îți oferim o multitudine de jocuri de condus, jocuri ce conțin curse de mașini, de motociclete, și simulatoare 3D.

Fii gata să conduci mașini, motociclete, bărci, autobuze, și orice alt vehicul care îți trece prin minte! Jocurile noastre de condus cuprind atât jocuri simple de curse, cât si jocuri de simulare și cascadorii foarte realiste și captivante! În cadrul jocurilor 3D WebGL, poți conduce pe străzi pustii sau pe piste de curse aglomerate sau pur și simplu poți să te confrunți cu obstacolele ce-ți ies în cale în cursele din jocurile Flash! Cu peste 900 de jocuri interesante, alegerea îți aparține!

Călătorește în jurul lumii prin intermediul jocurilor noastre de condus și vizitează locuri care îți taie răsuflarea! Vizitează Rusia în Russian Car Driver și fă cascadorii senzaționale în Madalin Stunt Cars 2. Creează hărți geniale și parcurge-le cu autovehicule diferite în săngerosul Happy Wheels! Posibilitățile sunt aproape infinite! Indiferent că dorești să-ți petreci timpul jucând un joc simplu care să te țină în priză și să alunge plictiseala sau un joc extrem de antrenant care să te captiveze si să te facă să revii, îl vei găsi aici! Așadar, nu mai sta pe ganduri și alege un autovehicul, stilul și jocul și fii gata să conduci cum nu ai condus niciodată până acum! Lărgește-ți orizonturile cu o multitudine de stiluri diferite de condus.

Jocuri de condus 3D

Dacă îți place viteza, atunci aici este locul tau! Jocurile noastre de condus 3D îți dau ocazia să conduci multe tipuri de autovehicule într-o lume cât mai realistă. Fie că este vorba de o mașină, de o motocicleta, de un avion, de un autobuz sau chiar de un camion, îl poti conduce aici. Îți punem la dispoziție cateva jocuri de condus 3D senzaționale, precum 3D Car Simulator și Offroader V6 unde mașinile și mediul înconjurător prind viață!

Jocuri de condus 2D

Jocurile 3D nu sunt printre preferatele tale sau pur și simplu vrei ceva diferit? Atunci poate un joc palpitant de cascadorii precum Moto X3M sau Moto X3M 5 te va acapara! Unele jocuri de cascadorii își fac update-uri si deblochează autovehicule care te vor ajuta să câștigi! Dacă niciunul dintre aceste jocuri nu ți-a atras atenția, poți încerca orice alt joc 2D, de simulare, de curse, și chiar jocuri de supraviețuire, pe sosea! Indiferent ce vei alege, te vei distra pe cinste!

Jocuri de condus masini

Jocurile de condus mașini sunt jocurile care iți permit să conduci o mașina în multiple medii înconjuratoare și în scopuri diferite. Pentru multe, daca nu pentru majoritatea jocurilor, scopul este de a participa la o cursa și de a o câștiga. Dar pentru un număr destul de mare de jocuri, scopul este cu totul diferit și constă în a explora o zonă, a executa diverse cascadorii sau a transporta mărfuri. Având o varietate considerabilă de jocuri, toată lumea va găsi un joc care să-i fie pe plac.

Alte automobile

Indiferent de tipul autovehicului pe care dorești să-l conduci, avem disponibile numeroase jocuri! Acestea includ mașini, autobuze, taxi-uri și chiar bărci și ATV-uri. Jocurile noastre de condus sunt de obicei cele mai populare jocuri. Daca ți se par prea ușoare, poți alege un joc în care să conduci ceva mai mare, cum ar fi un autobuz sau chiar un camion!

Mai multe informatii

Toate jocurile pe care le găsești aici sunt atent alese din punct de vedere al calitații lor, astfel încât sa-ți ofere cea mai buna experiență de joc! Flash și WebGL sunt două instrumente principale care sunt utilizate în realizarea jocurilor ce te vor face să le indrăgești! Atât WebGL cât și Flash realizează jocuri rapide și intense ca și conținut și sunt accesibile de catre toți jucătorii, indiferent de tipul de joc. Flash este unul dintre cele mai cunoscute și utilizate instrumente în divertismentul online. Deși funcționalitatea sa presupune instalarea unei extensii în marea majoritate a browser-elor web, jocurile realizate în Flash au o calitate superioara, sunt captivante și merită încercate fără doar și poate! În schimb, WebGL este în întregime integrat în browser-ele web, astfel încât jocurile 3D sunt rapide și extrem de elaborate. Acestea sunt imediat disponibile si nu este necesară vreo acțiune suplimentară din partea ta pentru a le juca! Doar accesează-le și pornește motorul!

Orice vrei să încerci, te vei distra la maxim având la dispoziție cele mai bune jocuri! Cu atât de multe jocuri de condus din care să alegi, nu te vei plictisi cu siguranță!


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri de Condus?

 1. Racing Limits
 2. Crazy Motorcycle
 3. Rally Racer Dirt
 4. Sky Riders
 5. Demolition Derby 3
 6. Mr. Racer
 7. MX Offroad Master
 8. Night City Racing
 9. Moto X3M
 10. Crazy Descent

Care sunt cele mai bune Jocuri de Condus disponibile pe telefoane și tablete?

 1. Crazy Motorcycle
 2. Crazy Descent
 3. Drift Escape
 4. Mr. Racer
 5. Moto X3M

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri de Condus?

 1. Moto X3M
 2. Drift Hunters

Care sunt Jocuri de Condus?

Jocurile de condus sunt cele care îți permit să conduci diferite tipuri de autovehicule pe pistele de curse sau offroad. Aceste jocuri sunt de regulă jocuri de curse, dar pot fi si jocuri de simulare sau jocuri simple de condus.

Joacă online cele mai bune Jocuri de Condus gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Racing Limits și multe altele chiar acum!
Arată mai mult