Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Jocuri de apărare a teritoriului

Iată colecția noastră de jocuri de apărare a teritoriului, care se pot accesa direct din browser-ul web și juca gratuit. Accesează-le și începi să te joci!

Jocuri populare

Dușmani și Upgrade-uri nesfârșite

Jocurile de apărare a turnurilor sunt atât distractive, cât și captivante, deoarece adesea te recompensează foarte mult cu upgrade-uri continue. Odată cu acestea, vine satisfacția de a elibera un flux continuu de muniție spre un val tot mai mare de inamici hotărâți.

Jocuri de apărare a turnurilor recomandate

Un joc care cuprinde tot ceea ce este minunat la apărarea turnurilor este Endless Siege. Acest joc oferă toată acea măreție, plus o hartă unică în fiecare zi.

Un alt joc unic de apărare a turnurilor este Tower Swap. Acest titlu inteligent combină mecanica match-3 cu o strategie reală de apărare a turnurilor, făcându-l atrăgător pentru oricine își place jocurile de tip match-3 cu o doză de gândire strategică.

Dacă nu reușești, poți să te lupți întotdeauna cu o armată de găini extrem de agresive în Merge Cannon: Chicken Defense.

Dacă îți place apărarea clasică a turnurilor, nu căuta mai departe decât Cursed Treasure 2 și Bloons Tower Defense 4 pentru a-ți satisface nevoia.

Explorează restul colecției de jocuri cu turnuri pentru a găsi titluri pe care le poți juca online pe dispozitivul tău mobil sau desktop!


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri de apărare a teritoriului?

 1. Tower Swap
 2. Tower Defense Clash
 3. Merge Cannon: Chicken Defense
 4. Kiomet
 5. Endless Siege
 6. Day D Tower Rush
 7. DualForce Idle
 8. Matches
 9. Cursed Treasure 2
 10. Cursed Treasure

Care sunt cele mai bune Jocuri de apărare a teritoriului disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Tower Swap
 2. Merge Cannon: Chicken Defense
 3. Endless Siege
 4. Matches
 5. Kiomet

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri de apărare a teritoriului?

 1. Bloons Tower Defense

Care sunt Jocuri de apărare a teritoriului?

Jocurile de apărare a teritoriului presupun apăarea unei baze sau al unui teritoriu de cotropitori. De cele mai multe ori trebuie să îți faci resurse, să construiești și să-ți consolidezi unitățile de apărare pentru a putea face față valurilor tot mai mari de inamici. Adesea, aceste jocuri se derulează până când apărarea ta nu mai poate opune rezistență presiunii tot mai mare din partea inamicilor.


Joacă cel mai bune jocuri online Jocuri de apărare a teritoriului gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Tower Swap și multe altele chiar acum!
Arata mai mult