Logo CrazyGames.ro

Jocuri de apărare a teritoriului

Iată colecția noastră de jocuri de apărare a teritoriului, care se pot accesa direct din browser-ul web și juca gratuit. Accesează-le și începi să te joci!

Tag-uri populare

Inamici si upgrade-uri nenumărate

Jocurile de apărare a teritoriilor pe cât sunt de distractive pe atât sunt de captivante. Asta deoarece esti recompensat în mod constant cu diverse upgrade-uri, la care se adaugă satisfacția obținută în urma declanșării unui măcel asupra răufăcătorilor, prin lansarea a mii și mii de gloanțe și bombe.

Jocuri recomandate de apărare a teritoriilor  

Endless Siege este este definiția jocurilor de apărare a teritoriului. Acest joc cuprinde tot ce este mai grozav, și mai măreț, precum și hărți unice în fiecare zi.

Alt joc de apărare a teritoriului demn de menționat este Tower Swap. Acest joc genial combină mecanică match-3 cu strategie de apărare a teritoriilor, făcându-l astfel un joc de neratat de către cei care adoră gândirea strategică.

Dacă îți plac jocurile de apărare a teritoriului, încearcă neapărat Cursed Treasure 2 și Bloons Tower Defense.

Explorează toată colecția de jocuri de apărare a teritoriului și găsește acel joc pe care îl poți juca online de pe telefonul mobil sau de pe calculator!


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri de apărare a teritoriului?

 1. Tower Swap
 2. Merge Cannon: Chicken Defense
 3. Kiomet
 4. DualForce Idle
 5. North Kingdom: Siege Castle
 6. Endless Siege
 7. Cursed Treasure 2
 8. Wild Castle TD: Grow Empire
 9. Cursed Treasure
 10. Day D Tower Rush

Care sunt cele mai bune Jocuri de apărare a teritoriului disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Tower Swap
 2. Merge Cannon: Chicken Defense
 3. Matches
 4. Endless Siege
 5. Defenders of the Realm: An Epic War

Care sunt Jocuri de apărare a teritoriului?

Jocurile de apărare a teritoriului presupun apăarea unei baze sau al unui teritoriu de cotropitori. De cele mai multe ori trebuie să îți faci resurse, să construiești și să-ți consolidezi unitățile de apărare pentru a putea face față valurilor tot mai mari de inamici. Adesea, aceste jocuri se derulează până când apărarea ta nu mai poate opune rezistență presiunii tot mai mare din partea inamicilor.


Joacă cel mai bune jocuri online Jocuri de apărare a teritoriului gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Tower Swap și multe altele chiar acum!
Arata mai mult