Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri Casual

Jocuri Casual - Ușor și distractiv de jucat.

Jocurile Casual nu sunt complicate, ceea ce le face perfecte pentru un joc rapid în browserul tău. Te poți încărca instantaneu într-un joc Casual și vei înțelege cum să-l joci în câteva minute. Majoritatea jocurilor Casual sunt free-to-play, la fel ca toate jocurile de pe CrazyGames.

Printre cele mai bune jocuri Casual se numără Crazy Roll 3D și Shape Crusher. Ambele titluri au un gameplay rapid, în stil arcade, fără a fi complicat. Există și jocuri clasice care merită menționate pentru că au fost pionierii stilului Casual, cum ar fi Bubble Shooter.

Jocuri Hyper-Casual - Cele mai ușoare.

Jocurile Hyper-Casual duc genul Casual un pas mai departe, cu jucabilitate instantanee. În general, îți ia mai puțin de un minut să înveți cum să joci un joc Hyper-Casual, datorită mecanicii de joc simple și comenzilor ușoare, adesea fiind vorba de un singur buton.

Genul Hyper-Casual a luat amploare pe dispozitivele mobile, dar se potrivește și mai bine pe web, deoarece încărcarea lor este rapidă și nu necesită descărcare. Verifică unele mini-jocuri Hyper-Casual.

Unul dintre primele jocuri Hyper-Casual a fost Helix Jump de la Voodoo. Jocurile mai recente în acest spațiu includ Stacky Bird și Hide N Seek.

Cele mai bune jocuri Casual. Acestea sunt captivante!

Cele mai bune jocuri Casual duc jocurile Hyper-Casual un pas mai departe, având o formulă magică suficientă pentru a le face extrem de captivante! S-ar putea ca ore întregi să treacă într-o clipită jucându-te jocuri precum Market Boss și Sweet Shop 3D, care sunt jocuri simple cu o progresie mai mare decât a jocurilor Casual obișnuite, pentru a te ține prins în joc.

Fisherman Life și Retro Battle sunt de asemenea jocuri extrem de captivante pentru o sesiune rapidă de joc!

De ce să joci Casual?

Dacă nu ai răbdare sau timp să înveți toate detaliile unui joc complex de strategie sau RPG, atunci jocurile Casual gratuite sunt probabil ideale pentru tine. Aceste titluri simple se potrivesc atât non-jucătorilor, cât și jucătorilor care doresc să-și petreacă timpul jucând jocuri distractive și gratuite!


Joacă online cele mai bune Jocuri Casual gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Space Waves și multe altele chiar acum!
Arată mai mult