Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Jocuri Clicker

Distrează-te cu cele mai bune jocuri de tip clicker, cele mai în voga fiind seriile Cookie Clicker si Adventure Capitalist.

Părăsește planeta Pamânt pentru a salva oamenii în Destination Kepler, și folosește-te de toate abilitățile tale pentru a căuta o noua planetă locuibilă. Dărâmă case și distruge toți sătenii unul câte unul, cât mai rapid și mai eficient fără să fii suspectat în Zombidle. Construiește-ți o armată ca să ai parte de o victorie legendară în jocul de tip RTS Immense Army (numele ăsta spune totul) sau traiește-ți viața ca un adevărat erou singuratic în Hero Simulator.

Acțiunea nu este stilul tău? Nicio problemă! Dezvoltă-ți propria afacere ca să obții calitatea de președinte precum Donald Trump în jocul Billionaire President. Vrei să vezi ce gust are puterea, dar la o scara mai mică? Cu peste 150 jocuri clicker îți garantăm că există ceva pentru fiecare!

Câteva alte titluri de jocuri populare clicker includ Doge Miner 2, Tube Clicker și Grindcraft.

Doge Miner 2 este un joc clicker amuzant care folosește mimica legendarului cățel Doge Miner – trebuie să-l ajuți să găsească monezi și să acumuleze suficiente fonduri cât să trimită o racheta pe lună!

Tube Clicker pe de altă parte îți permite să îți îndeplinești visul de a deveni o senzație pe Youtube. Trebuie să listezi o serie de video-uri ca să obții abonați și vizualizări și să-ți folosești banii cumpărând upgrade-uri și campanii publicitare.

Nu în ultimul rând, îți oferim Grindcraft. Acest joc are la bază clasicul joc Minecraft prin ale cărui cadre trebuie sa-ți croiești drum. Trebuie să aduni materiale și să confecționezi diverse obiecte precum ustensile și bancuri de lucru.

Calitatea este cea care ne definește, de aceea jocurile noastre utilizează WebGL și Flash pentru ca tu să ai parte de cea mai bună experiență vizuală și de joc. Fiind compatibile cu majoritatea browser-elor sau prin adaugarea unui simplu plugin, fiecare joc va fi rulat fără a întâmpina dificultăți. Îți garantăm astfel distracția! Indiferent că ai sau nu timp, este ușor și rapid să te bucuri de o pauză de la activitățile tale uzuale. Așadar, ce mai astepți? Aventură, victorii și o multitudine de provocări distractive te asteaptă!


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri Clicker?

 1. Capybara Clicker
 2. Fast Food Factory
 3. Planet Evolution: Idle Clicker
 4. Idle House Build
 5. Planet Clicker 2
 6. Empire Clicker
 7. Candy Clicker 2
 8. Clicker Heroes
 9. Doge Miner 2
 10. Console Idle

Care sunt cele mai bune Jocuri Clicker disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Candy Clicker 2
 2. Fast Food Factory
 3. Idle House Build
 4. Idle Dice
 5. Doge Miner 2

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri Clicker?

 1. Capybara Clicker
 2. Clicker Heroes
 3. Doge Miner 2
 4. Idle Breakout
 5. Doge Miner

Care sunt Jocuri Clicker?

Jocurile Clicker sunt acele jocuri a căror modalitate de joc este de tipul pointing&clicking cu ajutorul unui mouse, utilizând doar browser-ul web. Acest gen de jocuri a apărut în anul 2013, odată cu lansarea jocului Cookie Clicker. Din acel moment până în prezent au fost dezvoltate sute de astfel de jocuri.

Joacă cel mai bune jocuri online Jocuri Clicker gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Capybara Clicker și multe altele chiar acum!
Arata mai mult