Jocuri Clicker

Distreaza-te cu cele mai bune jocuri de tip clicker, cele mai in voga fiind seriile Cookie Clicker si Adventure Capitalist.

FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri Clicker?

 1. Doge Miner 2
 2. My Sugar Factory
 3. Babel Tower
 4. Room Clicker
 5. Tube Clicker
 6. GrindCraft
 7. I Want to Be A Billionaire 2
 8. Ant Art Tycoon
 9. Enchanted Heroes
 10. Doge Miner

Care sunt cele mai bune Jocuri Clicker disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Doge Miner 2
 2. My Sugar Factory
 3. Tube Clicker
 4. Room Clicker
 5. Babel Tower

Care sunt Jocuri Clicker?

Jocurile Clicker sunt acele jocuri a caror modalitate de joc este de tipul pointing&clicking cu ajutorul unui mouse, utilizand doar browser-ul web. Acest gen de jocuri a aparut in anul 2013, odata cu lansarea jocului Cookie Clicker. Din acel moment pana in prezent au fost dezvoltate sute de astfel de jocuri.


Paraseste planeta Pamant pentru a salva oamenii in Destination Kepler, si foloseste-te de toate abilitatile tale pentru a cauta o noua planeta locuibila. Darama case si distruge satenii unul dupa altul, cat mai rapid si mai eficient fara sa fii suspectat in Zombidle. Construieste-ti o armata ca sa ai parte de o victorie legendara in jocul de tip RTS Immense Army (numele asta spune totul) sau traieste-ti viata ca un adevarat erou singuratic in Hero Simulator.

Actiunea nu este stilul tau? Nicio problema! Dezvolta-ti propria afacere ca sa obtii calitatea de presedinte precum Donald Trump in jocul Billionaire President. Vrei sa vezi ce gust are puterea, dar la o scara mai mica? Cu peste 150 jocuri clicker iti garantam ca exista ceva pentru fiecare!

Cateva alte titluri de jocuri populare clicker includ Doge Miner 2, Tube Clicker si Grindcraft.

Doge Miner 2 este un joc clicker amuzant care foloseste mimica legendarului catel Doge Miner – trebuie sa-l ajuti sa gaseasca monezi si sa acumuleze suficiente fonduri cat sa trimita o racheta pe luna!

Tube Clicker pe de alta parte iti permite sa iti indeplinesti visul de a deveni o senzatie pe Youtube. Trebuie sa listezi o serie de video-uri ca sa obtii abonati si vizualizari si sa-ti folosesti banii cumparand upgrade-uri si campanii publicitare.

Nu in ultimul rand, iti oferim Grindcraft. Acest joc are la baza clasicul joc Minecraft prin ale carui cadre trebuie sa-ti croiesti drum. Trebuie sa aduni materiale si sa confectionezi diverse obiecte precum ustensile si bancuri de lucru.

Calitatea este cea care ne defineste, de aceea jocurile noastre utilizeaza WebGL si Flash pentru ca tu sa ai parte de cea mai buna experienta vizuala si de joc. Fiind compatibile cu majoritatea browser-elor sau prin adaugarea unui simplu plugin, fiecare joc va fi rulat fara a intampina dificultati. Iti garantam astfel distractia! Indiferent ca ai sau nu timp, este usor si rapid sa te bucuri de o pauza de la activitatile tale uzuale. Asadar, ce mai astepti? Aventura, victorii si o multitudine de provocari distractive te asteapta!


Iti oferim 285 din cele mai bune jocuri clicker gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv Doge Miner 2, My Sugar Factory, Tube Clicker, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult