Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Jocuri de Biliard

Ce sunt jocurile de biliard

Biliardul este clasificat ca un sport, iar cuvântul "pool" face referire de regulă la buzunarul în care trebuie introdusă bila. Cuvântul "biliard" mai poate fi asociat cu termenii de "biliard englezesc" sau "biliardul carambole". Biliardul se joacă pe o masă cu șase buzunare în care trebuie să ajungă bilele. Există multe tipuri de jocuri de biliard, fiecare cu propriile reguli.

Care sunt cele mai populare jocuri de biliard

  • Eight-ball: Jocul de biliard jucat în mod frecvent în Statele Unite ale Americii. Scopul jocului este de a introduce în buzunare bilele înaintea celei de-a opta bile, care e și de culoare neagră.
  • Nine-ball: Un joc tip rotație, în care sunt utilizate bile numerotate de la 1 la 9. Jucătorii trebuie să lovească bila cu numărul cel mai mic de pe masă. Jocul este câștigat atunci când este introdusă bila 9.
  • Three-ball: Un joc de rotație, în care sunt folosite doar trei bile. Jucătorul care introduce ultima bilă, este câștigător.
  • One-Pocket: Un joc strategic în care fiecărui jucător îi este atribuit unul din buzunarele din colțurile mesei. Primul jucător care reușește să introducă 8 bile în buzunarul adversarului, câștigă jocul.

Joacă cel mai bune jocuri online Jocuri de Biliard gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă 8 Ball Billiards Classic și multe altele chiar acum!
Arata mai mult