Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri de Biliard

Ce sunt jocurile de biliard

Biliardul este clasificat ca un sport, iar cuvântul "pool" face referire de regulă la buzunarul în care trebuie introdusă bila. Cuvântul "biliard" mai poate fi asociat cu termenii de "biliard englezesc" sau "biliardul carambole". Biliardul se joacă pe o masă cu șase buzunare în care trebuie să ajungă bilele. Există multe tipuri de jocuri de biliard, fiecare cu propriile reguli.

Care sunt cele mai populare jocuri de biliard

  • Eight-ball: Jocul de biliard jucat ├«n mod frecvent ├«n Statele Unite ale Americii. Scopul jocului este de a introduce ├«n buzunare bilele ├«naintea celei de-a opta bile, care e ╚Öi de culoare neagr─â.
  • Nine-ball: Un joc tip rota╚Ťie, ├«n care sunt utilizate bile numerotate de la 1 la 9. Juc─âtorii trebuie s─â loveasc─â bila cu num─ârul cel mai mic de pe mas─â. Jocul este c├ó╚Ötigat atunci c├ónd este introdus─â bila 9.
  • Three-ball: Un joc de rota╚Ťie, ├«n care sunt folosite doar trei bile. Juc─âtorul care introduce ultima bil─â, este c├ó╚Ötig─âtor.
  • One-Pocket: Un joc strategic ├«n care fiec─ârui juc─âtor ├«i este atribuit unul din buzunarele din col╚Ťurile mesei. Primul juc─âtor care reu╚Öe╚Öte s─â introduc─â 8 bile ├«n buzunarul adversarului, c├ó╚Ötig─â jocul.

Joac─â online cele mai bune Jocuri de Biliard gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de desc─ârcare sau instalare. ­čÄ« Joac─â 8 Ball Billiards Classic ╚Öi multe altele chiar acum!
Arat─â mai mult