Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri Mahjong

Cum se joacă Mahjong

Jocul tradițional Mahjong este alcătuit din 144 piese suprapuse. Scopul jocului Mahjong este de a potrivi piesele, două câte două. Acest lucru este posibil doar dacă ele se pot mișca în stânga și în dreapta fără a deranja alte piese.

Atunci când potrivești piesele, începi cu cele de la suprafață, iar piesele de dedesubt vor fi expuse, putând astfel să le găsești perechea. Vei continua astfel până epuizezi toate piesele și completezi nivelul.

Jocuri Mahjong tradiționale

Ești gata să găsești perechile și să potrivești cele 144 simboluri înscrise pe piese? Începe cu jocurile Mahjong tradiționale pentru a stăpâni bine tehnica și pentru a o perfecționa.

Mahjong Classic este un punct de pornire foarte bun. Mahjong Solitaire este un joc destul de ușor și clar, ce conține simbolurile clasice chinezești. Folosește opțiunea "hint" (indiciu) atunci când te blochezi și nu mai poți să faci nicio mișcare.

 După ce stăpânești bine jocul original, poți alege alte configurații în Mahjong Real. Sunt numeroase jocuri Mahjong care se aseamănă cu cel original, dar care îți oferă diverse configurații ale pieselor.

Jocuri Mahjong moderne

Nu te limita la jocurile tradiționale și pășește într-o lume creativă a plăcuțelor Mahjong. Multe jocuri vin cu idei noi, fresh.

Mahjong Dark Dimensions este un joc inovativ, cu piese cubice, 3D, rotative și cu elemente moderne, cum ar fi multiplicarea scorului și bonusuri drept recompense. Pentru a-i crește dificultatea, există un timp limită pentru a potrivi toate piesele. Este un joc numai bun pentru a-ți antrena creierul.

Unele jocuri Mahjong au înlocuit simbolurile de pe piese cu personaje populare, cum ar fi Tiles of the Simpsons și Hello Kitty Mahjong, la care se adaugă imagini moderne pentru jucătorii începători.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri Mahjong?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Onet Connect Classic
 3. Butterfly Shimai
 4. Scandinavian Mahjong
 5. Om Nom Connect Classic
 6. Tasty Match: Mahjong Pairs
 7. Onet World
 8. Mahjong Magic Islands
 9. Monster Mahjong
 10. Mahjong Collection

Care sunt cele mai bune Jocuri Mahjong disponibile pe telefoane și tablete?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Onet Connect Classic
 3. Butterfly Shimai
 4. Mahjong Digital
 5. War Mahjong

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri Mahjong?

 1. Rummikub

Care sunt Jocuri Mahjong?

Mahjong este un joc clasic de potrivire a pieselor care îți pune mintea la contribuție. Mahjong Solitaire este varianta clasică cel mai des jucată în mediul online. Este varianta singleplayer a jocului original chinezesc Mahjong, care se juca în 4. Vei găsi o selecție de jocuri Mahjong tradiționale și inovative.

Joacă online cele mai bune Jocuri Mahjong gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Mahjongg Solitaire și multe altele chiar acum!
Arată mai mult