Logo CrazyGames.ro

Jocuri de Cărți

Alege dintr-o gamă foarte mare de jocuri cu cărți, foarte distractive, ce se pot juca dirent în web browser. Printre acestea se numără jocuri de rummy, poker, solitaire (patience) și Uno!

Tag-uri populare

Jocuri de cărți online

Intră in competiție și joacă online jocuri de cărți, împotriva altor jucători! Poți juca cărți cu doi sau mai mulți jucători în jocuri clasice ca Uno Online. În acest joc, poți avea drept adversari calculatorul sau alți jucători online.

Dacă preferi să joci un joc de noroc care implică și niște abilități, adoptă o față serioasă și încearcă Goodgame Poker. Acesta este un joc normal de poker cu accent social - se joacă doar pe jetoane!

Jocuri de cărți Solitaire

Jocurile de cărți Solitaire se joacă individual și se prezintă în mai multe variante. În multe țări din Europa, jocul face referire la a avea răbdare. Jocul care îți este cel mai cunoscut este Freecell Classic.

Dacă vrei ceva diferit de la jocurile solitaire, nu rata 2048 Solitaire. Cărțile pe care le așezi trebuie să se însumeze până se ajunge la valoarea 2048!

Poți găsi mai multe jocuri solitaire pe Solitaire Paradise, unde sunt incluse Freecell, Thieves of Egypt și bineînțeles clasicul Klondike.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri de Cărți?

 1. Whooo?
 2. Magic Towers Solitaire
 3. Solitaire Social
 4. Four Colors
 5. Pyramid Solitaire Ancient Egypt
 6. Cards Keeper
 7. Deck Adventurers - Origins
 8. Spooky Tripeaks
 9. Solitaire Reverse
 10. Club Manager 2019

Care sunt cele mai bune Jocuri de Cărți disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Magic Towers Solitaire
 2. Solitaire Social
 3. Solitr
 4. Spider Solitaire 1 Suit
 5. Algerian Solitaire

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri de Cărți?

 1. Four Colors
 2. Solitr
 3. Spider Solitaire 2 Suits
 4. Pyramid Solitaire

Care sunt Jocuri de Cărți?

Jocuri de cărți se împart în mai multe categorii, printre cele mai populare fiind jocurile de pescuit, jocurile solitaire, jocuri de formare și alte jocuri de cărți, de noroc precum poker și blackjack.

Joacă cel mai bune jocuri online Jocuri de Cărți gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Whooo? și multe altele chiar acum!
Arata mai mult