Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri de Cărți

Alege dintr-o gamă foarte mare de jocuri cu cărți, foarte distractive, ce se pot juca dirent în web browser. Printre acestea se numără jocuri de rummy, poker, solitaire (patience) și Uno!

Jocuri de cărți online

Joacă o varietate de jocuri de cărți online împotriva altor jucători! Puteți juca cărți cu doi sau mai mulți jucători în clasicele populare de familie, cum ar fi Uno Online. În acest joc, puteți juca fie împotriva calculatorului, fie împotriva altor persoane online.

Dacă preferați să jucați un joc de noroc și îndemânare, atunci puneți-vă cea mai bună față de poker și încercați Goodgame Poker. Acesta este un joc de poker ocazional, cu un accent social - jucați doar cu jetoane!

Jocuri de cărți Solitaire

Jocurile de cărți solitaire se joacă solo și vin în multe variante. În multe țări europene, jocul este denumit răbdare. Cel cu care probabil sunteți cel mai familiarizat este Freecell Classic.

Puteți găsi mai multe jocuri solitaire pe Solitaire Paradise. Acestea includ Freecell, Thieves of Egypt și, bineînțeles, clasicul Klondike.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri de Cărți?

 1. Flames & Fortune
 2. Magic Towers Solitaire
 3. Foono Online Multiplayer
 4. Pyramid Solitaire Ancient Egypt
 5. Solitaire Social
 6. Kings and Queens Solitaire TriPeaks
 7. Solitr
 8. Tavern Rumble: Roguelike Card
 9. Whooo?
 10. Hearts: Classic

Care sunt cele mai bune Jocuri de Cărți disponibile pe telefoane și tablete?

 1. Kings and Queens Solitaire TriPeaks
 2. Magic Towers Solitaire
 3. Spider FRVR
 4. Solitaire FRVR
 5. Mahjong Cards

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri de Cărți?

 1. Solitr
 2. Spider Solitaire 2 Suits
 3. Classic Solitaire

Care sunt Jocuri de Cărți?

Jocuri de cărți se împart în mai multe categorii, printre cele mai populare fiind jocurile de pescuit, jocurile solitaire, jocuri de formare și alte jocuri de cărți, de noroc precum poker și blackjack.

Joacă online cele mai bune Jocuri de Cărți gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Flames & Fortune și multe altele chiar acum!
Arată mai mult