Logo CrazyGames.ro
background

Jocuri cu Fotbal

Poți deveni o legendă a fotbalului precum Messi și Ronaldo? Încearcă-ți norocul cu jocurile noastre online, gratuite, de fotbal!

Tag-uri populare

Jocurile de fotbal există de foarte mult timp, încă de la primele console de jocuri. Atunci când au apărut primele console, puteam joca jocuri precum Fifa și Football Manager, care, în acest moment, sunt franchise de mare amploare.

În prezent, poți juca o grămadă de jocuri de fotbal direct din browser, complet gratuit. Accesează și joacă aceste jocuri din confortul casei tale, direct de pe calculator sau de pe un dispozitiv mobil.

Joacă în cea mai în vogă ligă

Jocurile de fotbal sunt adesea lansate anual deoarece sunt multe lucruri care se schimbă în domeniul sportului. Soccer Legends 2021 este un joc nou din seria Soccer Legends, în care poți juca solo sau cu prietenii! Poți de asemenea să joci în Euro Cup cu Soccer Skills: Euro Cup 2021.

Execută șuturi penalty

Vrei sa execuți șuturi de penalty? Există numeroase jocuri care îți dau șansa să execuți aceste șuturi sau să joci în calitate de goalkeeper. Dezvoltă-ți cariera de fotbalist și poți ajunge un Penalty Superstar sau să joci ca și atacant sau portart în Penalty Fever 3D.

Joacă în Cupa Mondială

Dacă vrei să joci fotbal împotriva celor mai mari echipe de fotbal din lume, având control complet asupra jucătorlior, nu rata World Soccer Cup 2018 și Bola Soccer. Aceste jocuri îți permit să controlezi echipa națională preferată și să obții victoria!

După ce cucerești lumea fotbalului, vei dori să te retragi de pe teren și să obții o funcție în management. Încearcă jocuri de management al fotbalului, precum Club Manager 2019.

Jocuri renumite de fotbal

În domeniul jocurilor video, totul este posibil. Printre jocurile renumite de fotbal, care revitalizează acest gen, se numără Rocket League. Cel mai popular joc din această secțiune este SocCar, un joc în care controlezi mingea cu un vehicul RC, similar cu Rocket League.

Fotbalul este un sport atât de popular incât s-u produs sute de jocuri atât pentru fani cât și pentru împătimiții jocurilor video. Poți să te alături unei echipe pentru a juca împotriva utilizatorilor de oriunde din lume, pentru a executa șuturi de penalty, pentru a participa la Campionatul Mondial și pentru a juca sub forma de animal. Poți chiar să joci fotbal în calitate de supererou, ceea ce ar fi imposibil în realitate.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri cu Fotbal?

 1. Soccer Legends 2021
 2. Penalty Shooters 2
 3. Soccer Skills: Euro Cup 2021
 4. SocCar
 5. Soccer Masters: Euro 2020
 6. Goalkeeper Wiz
 7. BumpyBall.io
 8. Penalty Shootout: Multi League
 9. Soccer Challenge
 10. Kopanito All-Stars Soccer

Care sunt cele mai bune Jocuri cu Fotbal disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Soccer Skills: Euro Cup 2021
 2. Penalty Shooters 2
 3. Cristiano Ronaldo: Kick 'n' Run
 4. Street Freekick 3D
 5. Soccer Legends 2021

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri cu Fotbal?

 1. Foosball

Care sunt Jocuri cu Fotbal?

Unele jocuri de fotbal te vor pune in situatia in care vei juca cot la cot cu profesioniștii. Fii unul sau mai mulți jucători, șutează și înscrie! Indiferent că-ți place un joc de fotbal clasic sau unul cu o temă specială, ai de unde alege, căci există enorm de multe jocuri de fotbal.


Iti oferim 107 din cele mai bune jocuri cu fotbal gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv Soccer Legends 2021, Penalty Shooters 2, Soccer Skills: Euro Cup 2021, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult