Jocuri de Actiune

Jocurile noastre de acțiune cuprind jocurile clasice 2D, aventuri animate, strategie și jocuri 3D. Alege din sutele de jocuri disponibile si distreaza-te. Sortează-le după "cele mai jucate" pentru a vedea care sunt cele mai populare jocuri de acțiune.

Crazy Games oferă o varietate considerabilă de jocuri de acțiune care te vor acapara complet. Fie ca îți plac împuscăturile sau fascinantele urmăriri ale mașinilor de poliție, le vei găsi aici cu siguranță.

Jocuri de actiune incitante

Jocurile de actiune se referă la provocări, de cele mai multe ori de natură fizică. De obicei, ai un anumit timp de reacție si trebuie să fii așadar foarte vigilent pentru a reuși.

Unele jocuri de acțiune aduc în plus elemente ce țin de rezolvarea unor enigme sau puzzle-uri cu grade diferite de complexitate. Jocuri precum Vex 4 și Vex 5necesită vigilență, tehnică și coordonare excelente pentru a putea răzbi printre nivelele jocurilor ce cresc în dificultate și care conțin multe capcane fatale.

Short Life 2 conține de asemenea capcane ce pot fi fatale, însă este mult mai ușor să parcurgi nivelele. Se caracterizează prin elemente grotești și păpuși de cârpă.

Jocuri de actiune complexe

Există de asemenea o mulțime de jocuri de acțiune simple. Poate vrei să-ți petreci timpul cu un joc relaxant. Sau poate ai chef să dezlănțui iadul si haosul pe pământ. În cazul acesta, Grand Action Simulator sau inegalabilul Dragon Vice City ar putea fi tipul de acțiune pe care îl cauți.

Jocurile noastre de acțiune cuprind o varietate de subcategorii, pe langa cele ce contin haos sau puzzle-uri, cum ar fi cu animale simulatoare, sau lupte.

Jocuri de aventură

Acțiunea este adesea combinată cu aventura. Cum ar fi o aventură fără acțiune? Mergi la rubrica jocurilor de aventură pentru a descoperi aventuri captivante, cu sau fără acțiune.

Aruncă o privire pe colecția noastră de jocuri si încearcă-le pe cele din categoria "recomandate". Jocurile noastre sunt realizate cu tehnologia HTML5 si pot fi accesate instantaneu de pe majoritatea browser-elor.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri de Actiune?

 1. Ninja Hands
 2. Slash Royal
 3. SpiderDoll
 4. House of Hazards
 5. Amazing Strange Rope Police
 6. Murderer
 7. 1v1 Battle
 8. Stickman Supreme Duelist 2
 9. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 10. Riot Escape

Care sunt cele mai bune Jocuri de Actiune disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Getaway Shootout
 2. CyberDino: T-Rex vs Robots
 3. Merge Army
 4. Wars of Worlds
 5. Bomber Friends

Care sunt Jocuri de Actiune?

Jocurile de acțiune sunt acele jocuri care te captivează imediat si te țin cu sufletul la gură. Multe jocuri de acțiune sunt o combinație de împușcături, lupte și condus autovehicule.

Iti oferim 830 din cele mai bune jocuri de actiune gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv Ninja Hands, Slash Royal, SpiderDoll, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult