Jocuri de Actiune

Jocurile noastre de acțiune cuprind jocurile clasice 2D, aventuri animate, strategie și jocuri 3D. Alege din sutele de jocuri disponibile si distreaza-te. Cele mai bune jocuri de acțiune le găsești aici.

Crazy Games oferă o varietate considerabilă de jocuri de acțiune care te vor acapara complet. Fie ca îți plac împuscăturile sau fascinantele urmariri ale mașinilor de poliție, le vei găsi aici cu siguranță.

Jocuri de actiune incitante

Jocurile de actiune se referă la provocări, de cele mai multe ori de natură fizică. De obicei, ai un anumit timp de reacție si trebuie să fii așadar foarte vigilent pentru a reuși.

Unele jocuri de acțiune aduc în plus elemente ce țin de rezolvarea unor enigme sau puzzle-uri cu grade diferite de complexitate. Jocuri precum Vex 4 necesită vigilență, tehnică și coordonare excelente pentru a putea răzbi printre nivelele jocurilor ce cresc în dificultate și care conțin multe capcane fatale.

Short Life 2 conține de asemenea capcane ce pot fi fatale, însă este mult mai ușor să parcurgi nivelele. Dar ai grijă să nu fii împuns.

Jocuri de actiune complexe

Există de asemenea o mulțime de jocuri de acțiune simple. Poate vrei să-ți petreci timpul cu un joc relaxant. Sau poate ai chef să dezlăntui iadul si haosul pe pământ. În cazul acesta, Grand Action Simulator sau inegalabilulDragon Vice City ar putea fi tipul de acțiune pe care îl cauți. .

Jocurile noastre de acțiune cuprind o varietate de subcategorii, pe langa cele ce contin haos sau puzzle-uri, cum ar fi cu animale simulatoare, sau lupte. Aruncă o privire pe colecția noastră de jocuri si încearcă-le pe cele din categoria "recomandate". Jocurile noastre sunt realizate cu tehnologia HTML5 si pot fi accesate instantaneu de pe majoritatea browser-elor.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri de Actiune?

 1. Amazing Strange Rope Police
 2. Murderer
 3. Dragon Simulator 3D
 4. Wolf Simulator: Wild Animals 3D
 5. Vex 5
 6. Hello Guys
 7. SpiderDoll
 8. Tiger Simulator 3D
 9. Samurai Legacy
 10. Dynamons World

Care sunt cele mai bune Jocuri de Actiune disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Amazing Strange Rope Police
 2. Murderer
 3. Dragon Simulator 3D
 4. Wolf Simulator: Wild Animals 3D
 5. Vex 5

Care sunt Jocuri de Actiune?

Jocurile de acțiune sunt acele jocuri care te captivează imediat si te țin cu sufletul la gură. Multe jocuri de acțiune sunt o combinație de împușcături, lupte și condus autovehicule.


Iti oferim 1188 din cele mai bune jocuri de actiune gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv Amazing Strange Rope Police, Murderer, Dragon Simulator 3D, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult