Aquapark.io

48.238
evaluări
8,6
Aquapark io este un joc cu tobogane imense de apă. A venit vara, așa că toată lumea vrea să facă întrecere și să se distreze. Ce poate fi mai potrivit pentru așa ceva decât un waterpark?

Aquapark.io îți garantează distracția, așa că alege-ți un colac și așează-te în capătul toboganului gigant de unde se dă startul cursei. Cel care trece primul linia de sosire și se prăbușește în apă este declarat câștigătorul cursei.

Ca să prinzi viteză și să aluneci pe lateralele toboganului, înclină colacul. Unghiul de înclinare trebuie sa fie perfect, altfel riști să te catapultezi de pe tobogan direct în apă. De-a lungul cursei, încearcă să lovești alți jucători pentru a-i scoate din cursă sau pentru a-i încetini.

Jucătorii vor avea parte de distracție maximă cu acest joc captivant. Modul de joc este unic și nu se aseamănă cu niciun alt joc .io. Este o combinație excelentă de acțiune multiplayer cu distracția și grafica atractiva.

Fiecărui jucător îi este atribuit un sunet scurt și un username ce este afișat deasupra capului. Mai mult decât atât, există o tabelă care afișează poziția curentă a jucătorilor.

Culoarea și claritatea apei te îmbie să iei parte la cursă. Diversele viraje pe care trebuie să le faci îți vor solicita puterea de concentrație și rapiditatea reflexelor. Pentru a sări peste câteva porțiuni în cadrul cursei, jucătorul își poate calcula și stabili momentul în care se poate catapulta, ca mai apoi să folosească un planor pentru a-l ajuta să reintre pe pista toboganului într-un punct mai jos. Stabilirea momentului catapultarii este cheia reușitei acestei mișcări riscante.

De-a lungul cursei pot fi colectate monede care deblochează alte tipuri de colac. Numărul monedelor acumulate de un jucător este afișat în colțul din stânga ecranului de joc.

Vezi cine participă la cursa și cine devine campionul Aquapark. Dacă îți place acest tip de acțiune într-un joc multiplayer, îți recomandăm și alte titluri de jocuri populare, cum ar fi Paper.io 2 și Crowd City.

Data lansarii

Februarie 2019 (iOS). Iunie 2019 (WebGL).

Dezvoltator

Acest joc este inspirat dintr-un alt joc creat de Voodoo.

Platforme

  • Web browser (desktop și dispozitive mobile)
  • iOS
  • Android

Tur video

Comenzi

Apasă tastele AD sau săgeți stânga/dreapta sau glisează apăsând click stânga de mouse ca să te miști.
Publicitate
Arata mai putin
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
DuckPark.io
Basketball.io
Voxiom.io
Raaaaft.io (Raft)
Worms.lol
Hole.io Online
Diggerz.io
Crowd City (Crowded City .io)
Agma.io
Ev.io
CarFight.io
CrowdCity.io (Zombie)
Gallons.io
Crashy.io
Race Time
Soccer.io
Draw.io
Scrims.io
Brutal.io
BomberIO.online
Smash Arena (.io)
TileMan.io
Slimes 3D
CrazyJump.io
Gpop.io (Game Pop)
GunBox.io
Spacewar.io
Boattle.io
Drawaria.online
BattleBoats.io
Penguins.io
Doomed2.io
Paper.io 2
Modd.io
Torn.space
Gats.io
Zlax.io
Zlap.io
Tactics Core
PirateBattle.io
S0urce.io
ZoneRoyale (.io)
Astrix.io
Zorelit.io
Generals.io
Bomb Arena
Karnage.io
Bomby.io
Gotia.io
BattleStick
Hole.io
Tombr.io
SpaceBlast.io
Strike.is
FunRace.io
Space.game
Tanx
Katan.io (Colonist.io)
Jumbled.io
Doblons.io
Tanked.io
Bist.io
Evades.io