Logo CrazyGames.ro

Cut the Rope

Rating:
9,2
(120.882 voturi)
Dezvoltator:
ZeptoLab
Publicat:
iunie 2018
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Clasificare:

Taie frânghia (Cut the Rope) pentru a hrăni o creatură înfometată pe nume Om Nom cu bomboane imense. Adună toate stelele ca să înregistrezi cel mai mare scor și avansează spre niveluri noi, cu și mai multe provocări.

Despre

Acesta este primul joc care face parte din franciza Cut the Rope, o serie de jocuri care au la bază principii de fizică, în care trebuie să tai sfoara, să colectezi stele și să hrănești un monstru prietenos.

Cum se joacă Cut the Rope

Taie sfoara în ordinea corectă astfel încât bomboanele să se legene și să aduni stelele, după care să-l hrănești pe Om Nom. Câteodată, trebuie să tai frânghia la momentul potrivit, astfel încât bomboana să cadă în direcția potrivită.

Pentru a avansa în cadrul Cut the Rope, ai nevoie de un anumit număr de stele. În joc vei găsi noi elemente precum baloane sau perne de aer. Folosește-te de ele pentru a pune mâna pe stele înainte de a-i da micului Om Nom să mănânce.

Caracteristici

  • 25 de niveluri pline de provocări
  • Acțiune amuzantă, bazată de elemente de fizică
  • Extra stele pentru puncte bonus
  • Creatură jucăusă pe nume Om Nom

Mai multe jocuri gratuite Cut the Rope

Toate aceste jocuri au un scenariu similar cu cel al jocului original, însă cu teme amuzante și diferite. Te provocăm să le încerci pe toate și să te distrezi tăind sfoara.

Data lansării

Octombrie 2010

Dezvoltator

Cut The Rope este dezvoltat de ZeptoLab.

Platforme

Acest joc este accesibil direct în web browser (desktop și dispozitive mobile). De asemenea, este disponibil și sub formă de aplicație Android și iOS.

Comenzi

Folosește clic stânga pentru a tăia frânghia sau pentru a interacționa.

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate