Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri cu frumusete

Dă frâu liber creativității cu ajutorul listei noastre de jocuri despre frumusețe. Alege ținutele pentru prințesele Disney, joacă-te cu animăluțele sau creează-ți propriile obiecte de artă.

Această categorie include diferite tipuri de jocuri, toate având drept referință lifestyle-ul și frumusețea. Cu toții știm că frumusețea se regăsește în interiorul nostru. Cu toate acestea, multă lume vrea să arate bine din punct de vedere fizic și să fie la moda. De aceea, îți oferim cele mai bune jocuri cu îmbrăcăminte, jocuri despre machiaj, și jocuri despre modă, toate într-un singur loc! În plus, pe lângă jocurile despre frumusețe, iti oferim câteva jocuri minunate despre lifestyle cum ar fi jocuri despre gătit și jocuri cu restaurante. Indiferent ce activitate îți place, aici vei găsi cu siguranță un joc care să te încânte!

Adu lumea apelor pe ecranul dispozitivului tău cu My Dolphin Show. Mișcă delfinul în diverse direcții ca să atingi diferite obiective, prin sărituri și răsuciri care te vor face faimos! Crezi că ai acea abilitate de a mulțumi spectatorii? Există doar un singur mod de a afla!

Ești fan Frozen? Cine nu este?! Hai în povestea nespusă a nunții Elsei în Bride Elsa and Bridesmaid Anna. Fă din acest eveniment unul de neuitat și alege ținutele celor doua surori astfel încât să strălucească în această importanta zi!

Ce poate fi mai distractiv decat să ai propriul restaurant virtual? Ce-ar fi ca proprietarii restaurantului să fie niște delfini? Exact despre asta este vorba în Penguin Diner 2! Oferă-le confraților tăi pinguini cea mai bună masă. Asează-i confortabil, servește-le măncarea și adună cât mai mult bacșiș. Folosește banii caștigati din greu pentru a face upgrade-uri și pentru a cumpăra mâncare. Clienții tăi vor fi astfel și mai fericiți!


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri cu frumusete?

 1. New Year Makeup Trends
 2. BFFs K-Pop Fangirls
 3. Highschool Mean Girls 3
 4. Valentine's Day Couple Date
 5. Graduation Makeup Trends
 6. Makeup Trends: Then and Now
 7. Wendy Soft Girl Makeup
 8. BFFs Luxury Loungewear
 9. Monsterella Fantasy Makeup
 10. Festival Vibes Makeup

Care sunt cele mai bune Jocuri cu frumusete disponibile pe telefoane și tablete?

 1. Highschool Mean Girls 3
 2. New Year Makeup Trends
 3. BFFs K-Pop Fangirls
 4. Floral Trends Fashion
 5. Graduation Makeup Trends

Care sunt Jocuri cu frumusete?

Jocurile despre frumusețe se derulează încet și sunt jocuri pasive despre lifestyle, care de regulă implică concepte precum creativitate, design, machiaj, îndemânare și romantism. Personajele Disney și animalele drăguțe sunt foarte comune în aceste tipuri de jocuri. Majoritatea sunt jocuri 2D, dar conțin foarte multe detalii.

Joacă online cele mai bune Jocuri cu frumusete gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă New Year Makeup Trends și multe altele chiar acum!
Arată mai mult