Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Bowman

Rating:
8,4
(8.144 voturi)
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Bowman este un joc de arca╚Öerie ├«n care tu ╚Öi un adversar v─â trage╚Ťi unul la cel─âlalt. C├ó╚Ötigi atunci c├ónd ├«l love╚Öti pe adversar fatal. Poate fi nevoie de c├óteva s─âge╚Ťi. Bowman poate fi jucat ├«mpotriva calculatorului sau prin intermediul multiplayer-ului local.

Cum se joac─â Bowman

Pentru a-╚Ťi lovi adversarul trebuie s─â iei ├«n considerare cu aten╚Ťie traiectoria s─âge╚Ťii tale. Ajusteaz─â unghiul de tragere ╚Öi for╚Ťa aplicat─â proiectilului pentru a g─âsi punctul ideal. Ai s─âge╚Ťi nelimitate, dar asigur─â-te c─â le prinzi ├«nainte ca ele s─â te prind─â pe tine!

Set─âri

├Än modul implicit, eliminarea dureaz─â dou─â focuri ├«n inim─â. Po╚Ťi ajusta nivelul de vitalitate ├«n set─âri pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi sau reduce nivelul juc─âtorilor. Exist─â, de asemenea, ╚Öi c├óteva alte set─âri pentru a face jocul mai dificil sau mai u╚Öor.

Moduri de joc

Bowman poate fi jucat singur sau cu mai mul╚Ťi juc─âtori. ├Än modul cu un singur juc─âtor te joci ├«mpotriva calculatorului. ├Än modul multiplayer, po╚Ťi face lupte de arca╚Öerie cu un prieten sau ├«mpotriva ta.

Dac─â ai nevoie s─â-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öti ╚Ťinta, po╚Ťi s─â te antrenezi ├«n modul de practic─â ╚Öi s─â tragi ├«n ╚Ťint─â p├ón─â c├ónd vei fi preg─âtit.

Jocuri similare

Arca╚Öeria este o modalitate eficient─â de a dobor├« inamicii la distan╚Ť─â. Fie c─â vrei s─â retr─âie╚Öti epoca de aur a arca╚Öilor sau s─â te antrenezi simplu pe ╚Ťint─â, po╚Ťi r─âsfoi jocurile noastre pentru mai multe op╚Ťiuni. Cele mai populare jocuri de arca╚Öerie sunt:

Data lans─ârii

Bowman a început să capete popularitate în anul 2004.

Platform─â

Browser web.

Publicitate

Mai multe Jocuri din aceast─â Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate