Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Bowman

Rating:
8,5
(7.287 voturi)
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Bowman este un joc de arcașerie în care tu și un adversar vă trageți unul la celălalt. Câștigi atunci când îl lovești pe adversar fatal. Poate fi nevoie de câteva săgeți. Bowman poate fi jucat împotriva calculatorului sau prin intermediul multiplayer-ului local.

Cum se joacă Bowman

Pentru a-ți lovi adversarul trebuie să iei în considerare cu atenție traiectoria săgeții tale. Ajustează unghiul de tragere și forța aplicată proiectilului pentru a găsi punctul ideal. Ai săgeți nelimitate, dar asigură-te că le prinzi înainte ca ele să te prindă pe tine!

Setări

În modul implicit, eliminarea durează două focuri în inimă. Poți ajusta nivelul de vitalitate în setări pentru a îmbunătăți sau reduce nivelul jucătorilor. Există, de asemenea, și câteva alte setări pentru a face jocul mai dificil sau mai ușor.

Moduri de joc

Bowman poate fi jucat singur sau cu mai mulți jucători. În modul cu un singur jucător te joci împotriva calculatorului. În modul multiplayer, poți face lupte de arcașerie cu un prieten sau împotriva ta.

Dacă ai nevoie să-ți îmbunătățești ținta, poți să te antrenezi în modul de practică și să tragi în țintă până când vei fi pregătit.

Jocuri similare

Arcașeria este o modalitate eficientă de a doborî inamicii la distanță. Fie că vrei să retrăiești epoca de aur a arcașilor sau să te antrenezi simplu pe țintă, poți răsfoi jocurile noastre pentru mai multe opțiuni. Cele mai populare jocuri de arcașerie sunt:

Data lansării

Bowman a început să capete popularitate în anul 2004.

Platformă

Browser web.

Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate