Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Cursed Treasure

Rating:
8,8
(6.200 voturi)
Dezvoltator:
IriySoft
Publicat:
iunie 2019
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Pagini Wiki:

Jocul Cursed Treasure - o epică apărare a turnului! Acesta este primul episod al jocului Cursed Treasure. Plasează turnurile strategic și nu lăsa hoții să îți fure pietrele prețioase! Scopul principal al jocului este să construiești turnurile și să îți ții pietrele în siguranță de invaziile armatei. Acest joc captivant de apărare a turnului oferă o selecție excelentă de eroi buni și tipuri de turnuri.

Cu peste 15 niveluri diferite de jucat, jocul oferă o gamă mare de distracție. Browserele moderne suportă cu ușurință acest joc și rulează lin. Pentru a trece la următorul nivel, trebuie să supraviețuiești cu cel puțin o piatră prețioasă - acest lucru poate părea simplu, dar trebuie să plasezi turnurile cu grijă pentru a învinge armata invadatoare.

Unele turnuri pot fi plasate doar pe anumite tipuri de teren. Alege cu grijă locația pentru apărarea ta. În plus, diferite tipuri de turnuri fac diferite daune unităților inamice. Orcii, strigoii și demonii sunt doar câțiva dintre dușmanii pe care îi vei întâlni.

Atunci când joci, poți accelera valurile de inamici dacă simți că poți face față cu succes. Unii jucători preferă să își plaseze apărarea devreme pentru a preveni apropierea inamicilor. Alții preferă să aibă apărare mixtă și un bastion chiar la final.

Joacă acum jocul Cursed Treasure!

Acest joc clasic și distractiv de apărare a turnurilor are tot ce îți trebuie - o strategie excelentă, grafică retro și o gamă largă de turnuri și dușmani.

Data lansării:

Jocul a fost lansat inițial în mai 2010 ca un joc flash. Versiunea HTML5 este disponibilă din iunie 2019.

Cunoscut și ca:

Cursed Treasure: Don't Touch My Gems!

Dezvoltator:

Jocul a fost creat de IriySoft.

Platformă:

Browser web (desktop și mobil).
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate