Hungry Shark Arena

13.332
evaluări
8,4
Hungry Shark Arena este un joc online de tip multiplayer, cu rechini. Ești în competiție cu alți rechini înfometați, într-un meci de tip battle royale, în care ultimul rechin rămas câștigă supremația.

Cum se joacă

Creșterea în dimensiuni

Mănâncă diverse viețuitoare marine pentru ca rechinul tău să crească. În funcție de dimensiunea rechinului tău, te poți strecura într-o "bucătărie" plină de delicatese, de la pești mici până la scafandri. Pentru a captura prada, înnoată înspre aceasta sau apasă click stânga pentru a ataca cu repeziciune!

Supraviețuirea

Pune stapânire pe ceilalți jucători, încolțindu-i și mâncând mâncarea pe care aceștia o lasă în urmă. Continuă să faci asta până când devii cel mai de temut prădător al oceanului. Evită minele și încearcă să nu depașești granițele mișcătoare.

Jocuri similare

Multe alte jocuri au opțiunea de "battle royale" și mecanisme de a crește personajul, care dau dependență. Te invităm să accesezi colecția noastră de jocuri IO. Stabfish.io este un joc similar a cărui acțiune se desfășoară într-o arenă subacvatica. Încearcă Smash Karts pentru ceva puțin diferit!

Data lansării

Februarie 2021

Dezvoltator

Ubisoft este compania care a dezvoltat Hungry Shark Arena.

Platforme

Web browser

Tur video

Comenzi

Folosește mouse-ul pentru a controla rechinul.
Publicitate
Arata mai putin
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate