Logo CrazyGames.ro

Stabfish.io

Rating:
8,5
(186.593 voturi)
Dezvoltator:
Zytech AI
Ultima actualizare:
martie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Stabfish.io este un joc .io gratuit în care personajul tău întruchipează un monstru acvatic ucigător. Intră în arena plină de pești, ce au niște colți înfricoșători și încearcă să-ți câștigi prada evitând ceilalți jucători care te pot omorî fără pic de milă. Adună trofee din pești, mănâncă pentru a deveni mai puternic și pune stăpânire pe lumea acvatică.

Cum se joaca

Mănâncă pentru a prinde mai multă forță și pentru a-ți crește scorul. Înlătură ceilalți pești atacându-i dintr-o parte sau venind prin spatele lor. Cu fiecare pește eliminat, colții tăi cresc. Cu cât aceștia sunt mai mari și mai înfricoșători, cu atât devii mai îndrăzneț și mai de temut.

Scorul tău crește cu fiecare pește doborât. Înfinge toți peștii uciși de tine pe un băț și etalează-l ca și trofeu pentru a arăta cât ești de feroce.

Optiuni

Pestele

Stabfish are câteva upgrade-uri disponibile pentru personajul tău pește. Poți debloca mai multe opțiuni precum balene ucigașe sau rechini ciocan dacă îndeplinești cu succes misiunile din joc. Deblocând aceste opțiuni, vei căpăta noi abilități în a ucide ceilalți pești, dar și bonusuri.

Fiecare jucător pește pornește în aventură cu niște colți obișnuiți., de care se va ajuta până la nivelul 4. După acest nivel, poți să transformi colții într-un trident. Pe măsură ce avansezi și parcurgi cu succes nivelurile de joc, vei putea să faci un alt upgrade, cum ar fi un cuțit foarte ascuțit sau un fierăstrău cu lanț.

Jocuri asemanatoare

Stabfish.io se aseamănă cu multe alte jocuri .io. Descoperă întreaga colecție de astfel de jocuri, care pur și simplu dau dependență. Un exemplu ar fi Worms.Zone, unde vei avea parte de o experiență de joc de neegalat.

Caracteristici

  • Luptă agresivă prin înjunghiere
  • Bonusuri din când în când, care să-ți aducă un avantaj
  • Ucide inamicii și mănâncă pentru a-ți întări forța și pentru a-ți mări scorul
  • Îndeplinește-ți misiunile pentru a-ți putea upgrada peștele și pentru a avea acces la arme noi de atac

Data lansarii

Februarie 2020

Dezvoltator

Stabfish.io a fost creat de Zytech AI.

Platforme

Web browser

Ultima actualizare

07 mar. 2023

Comenzi

PC

  • Te miști cu ajutorul mouse-ului
  • Click stânga a mouse-ului pentru a mări viteza de deplasare

Mobil

  • Glisează pentru a controla direcția de deplasare
  • Apasă cu două degete pe ecran pentru a mări viteza
Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate