Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Ragdoll Archers

Rating:
9,2
(676.669 voturi)
Dezvoltator:
Ericetto
Publicat:
august 2023
Ultima actualizare:
mai 2024
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Ragdoll Archers este un joc de arcaș cu fizică ragdoll, în care stickmanii sunt înarmați cu arcuri și săgeți. Trageți săgeți către o serie de adversari, câștigând puncte pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și muniția. Înfruntă-ți prietenul într-o partidă PvP sau formează o echipă cu el pentru a învinge o serie de inamici!

Cum se joacă

Aliniază-ți tragerile cu grijă și trage!

Pornind de la săgețile de bază și statisticile fundamentale, vei fi confruntat cu diferiți inamici. Unii dintre acești inamici sunt mai greu de învins din cauza armurii, poziției și altor factori. Ocazional, te vei confrunta cu un inamic uriaș. Acesta reprezintă un nivel mini-boss și vei câștiga multe cranii pentru a-l învinge.

Supraviețuiește cât mai mult timp posibil

Scopul tău este să supraviețuiești cât mai mult timp posibil și să câștigi cât mai multe cranii. Cel mai bun mod de a supraviețui mult timp este să lovești merele. În timpul jocului, vei vedea mere zburătoare. Trage-ți săgeata prin mere pentru a-ți reface sănătatea, rezistența sau ambele. Iată cum funcționează merele:

  • Măr roșu = sănătate
  • Măr verde = rezistență
  • Măr auriu = sănătate și rezistență

Personalizează-ți muniția

Există o varietate tot mai mare de săgeți deblocabile pe măsură ce joci jocul. Cel mai bine este să continui să joci și să schimbi tipurile de săgeți pentru a afla care sunt mai puternice și se potrivesc stilului tău de joc. Există de la săgeți electrice și otrăvitoare până la săgeți cu baloane și cuțite. Poți crește și capacitatea de stocare a săgeților pentru a le putea ține mai multe în același timp.

Folosește cranii pentru a-ți îmbunătăți abilitățile

Câștigi cranii omorând inamici, în funcție de puterea adversarului pe care l-ai învins. Poți îmbunătăți sănătatea, rezistența, daunele și multe altele folosind această monedă.

Jocuri similare

Ragdoll Archers este unul dintre numeroasele jocuri care utilizează fizica ragdoll. Aceste jocuri sunt adesea distractive datorită naturii absurde a fizicii din joc. Alte opțiuni populare includ Basket Random și Drunken Duel 2.

Funcționalități

  • Anihilează creativ inamicul cu o varietate de săgeți
  • Luptă împotriva unor șefi și adversari iscusiți
  • Câștigă cranii pentru a-ți îmbunătăți abilitățile
  • Joacă în cooperare sau PvP în doi jucători

Data lansării

Mai 2023

Dezvoltator

Acest joc a fost dezvoltat de Ericetto.

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Ultima actualizare

29 mai 2024

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate