Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Soccer Random

Rating:
9,0
(245.264 voturi)
Dezvoltator:
RHM Interactive
Publicat:
iunie 2020
Ultima actualizare:
aprilie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Clasificare:

Soccer Random este un joc de fotbal pixel-art pentru doi juc─âtori, cu controale limitate, dar cu o aleatorizare nelimitat─â. Juc─âtorii s─âri ╚Öi lovesc ├«n teren cu doar un singur click, ├«ncerc├ónd s─â ├«nscrie un gol cu mi╚Öc─âri limitate. Pute╚Ťi alege s─â juca╚Ťi un joc cu un singur juc─âtor ├«mpotriva computerului sau un joc cu doi juc─âtori cu un prieten ca adversar.

Cum se joac─â Soccer Random

Regulile jocului și controlul sunt destul de simple. Nu există nicio strategie implicată în Soccer Random; va trebui doar să dai mai multe click-uri decât adversarul tău până când marchezi un gol.

Folose╚Öte s─âgeata sus sau click st├ónga pentru a executa semn─âtura ╚Öi singura ta mi╚Öcare. Fiecare echip─â are doi juc─âtori, care se mi╚Öc─â ├«n acela╚Öi timp. Fiecare click controleaz─â ambii juc─âtori din echipa ta, dar doar uneori, a╚Öa cum dore╚Öti. Po╚Ťi, de asemenea, s─â ╚Ťii ╚Öutul ├«n aer ap─âs├ónd ╚Öi men╚Ťin├ónd ap─âsat butonul de ac╚Ťiune. Acest lucru poate fi util atunci c├ónd lovitura la ├«nt├ómplare sau inactivitatea ar putea func╚Ťiona ├«mpotriva ta. Cu toate acestea, uneori, s─â nu faci nimic ╚Öi s─â stai ├«n loc chiar te poate ajuta s─â ├«nscrii un gol de victorie.

După fiecare gol în Soccer Random, vei fi teleportat într-un nou loc cu personaje diferite. Pentru a câștiga jocul, o echipă trebuie să ajungă la 5 victorii înaintea celeilalte!

Po╚Ťi s─â joci Soccer Random singur sau cu un prieten. Jocul cu doi juc─âtori aduce mai mult─â ac╚Ťiune pe teren, a╚Öa c─â ├«ncearc─â ambele moduri ╚Öi vezi care este mai distractiv.

Regulile jocului sunt simple - bag─â mingea ├«n poart─â pentru a marca un gol. Tot restul este cam... aleatoriu. Ve╚Ťi juca ├«n decoruri diferite, care includ plaje, zone urbane, c├ómpuri de z─âpad─â, pe timp de noapte, ├«n plin─â zi ╚Öi mul╚Ťi al╚Ťii. Decorul este aleatoriu. Uniformele se schimb─â ╚Öi ele. Po╚Ťi purta alb, albastru sau ro╚Öu. Po╚Ťi s─â joci chiar ╚Öi ├«n z─âpad─â ├«n lenjerie intim─â sau ├«n costume de baie. E greu de spus. Este aleatoriu. Mingea se schimb─â ╚Öi ea. Uneori, vei juca cu o minge de fotbal clasic─â, alteori cu o minge de fotbal american, minge de tenis sau chiar cu o minge de plaj─â gonflabil─â. Chiar ╚Öi juc─âtorii se schimb─â ├«n fiecare meci. Este aleatoriu.

Sfaturi

Chiar dac─â mi╚Öc─ârile sunt limitate, trebuie s─â fii reactiv, deoarece mingea poate s─âri u╚Öor sub sau peste capul juc─âtorilor t─âi. Fii atent la ambii juc─âtori pe care ├«i controlezi. Unul este atacant, iar cel─âlalt este portar. Un singur click ├«i controleaz─â pe ambii, dar mi╚Öc─ârile dintre cei doi juc─âtori nu se aliniaz─â ├«ntotdeauna, deci decide al cui pas este mai important ├«n func╚Ťie de mi╚Öc─ârile adversarului t─âu.

Jocuri similare

Dac─â ╚Ťi-a pl─âcut Soccer Random, ├«ncearc─â ╚Öi alte jocuri cu doi juc─âtori ╚Öi al─âtur─â-te unui prieten ├«n jocuri gratuite interesante precum Basket Random ╚Öi Backyard Baseball.

Caracteristici

  • Joc pe diferite terenuri
  • Personaje ╚Öi set─âri unice
  • Controale limitate ╚Öi fizic─â amuzant─â
  • Joc cu un prieten sau solo

Data de lansare

  • Februarie 2020 (HTML5)
  • Martie 2020 (Android)

Dezvoltator

Soccer Random a fost creat de RHM Interactive.

Platforme

  • Browser web (desktop ╚Öi mobil)
  • Android
  • iOS

Ultima actualizare

06 apr. 2023

Video Gameplay

Publicitate

Mai multe Jocuri din aceast─â Serie

Google Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate