Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Spider Solitaire 2 Suits

Rating:
7,8
(1.907 voturi)
Publicat:
ianuarie 2020
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Spider Solitaire 2 Suits este un joc Solitaire provocator, limitat la două costume și două pachete de cărți. Mutați cărțile în jurul tabloului astfel încât să fie în ordine după culoare și număr. Luați mai multe cărți din teanc dacă vă blocați. Vedeți dacă puteți câștiga acest joc complicat!

Cum se joacă

Regulile de bază ale jocului Solitaire

Regulile jocului Solitaire sunt simple, dar acesta poate fi un joc dificil de stăpânit. Obiectivul este să reușești să elimini cu succes toate cărțile din câmpul de joc, așezându-le în ordine numerică, în funcție de suita lor respectivă.

Mutați cărțile vizibile pentru a crea un set complet în ordine de la Rege la As. Cărțile trebuie să fie plasate în aceeași suită, în ordine numerică. Dacă nu puteți muta nicio carte, trebuie să faceți clic pe teancul de cărți care stă cu fața în jos pentru a adăuga o nouă carte la fiecare rând. Dacă sunteți blocați, puteți utiliza întotdeauna butonul de resetare pentru a începe de la zero! Puteți stăpâni Spider Solitaire 2 Suits?

Reguli Spider Solitaire

Spre deosebire de Solitaire de bază, Spider Solitaire este mai complicat. Acesta are două pachete de cărți și 10 rânduri. Jucând cu doar două costume, dificultatea crește și mai mult. În afară de aceste limitări, regulile sunt aceleași ca la Solitaire obișnuit. Trebuie să așezați cărțile de aceeași suită în ordine descrescătoare pe tablou. Veți câștiga jocul atunci când toate cărțile vor fi fost puse în ordine.

Despre acest joc

Acest simplu joc Spider Solitaire 2 Suits are o interfață curată, retro. Nu există indicii, deci ar trebui să aveți experiență în jocul Spider Solitaire înainte de a începe acest joc. Cu toate acestea, puteți anula mișcările anterioare sau puteți reseta complet jocul atunci când vă blocați.

Mai multe jocuri similare

Dacă sunteți începător la Solitaire, s-ar putea să doriți să încercați mai întâi o variantă mai ușoară a jocului. Klondike Solitaire este cel mai popular joc de Solitaire și beneficiază de indicii, ceea ce îl face mult mai ușor. Puteți răsfoi restul jocurilor noastre de cărți și să jucați un titlu popular precum Uno Online pentru mai multă distracție cu cărți.

Platforma

Browser web (desktop și mobil)

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate