Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Text Twist 2

Rating:
6,8
(2.865 voturi)
Publicat:
septembrie 2016
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Text Twist 2 este un joc care testează cunoștințele tale de cuvinte. Jocul îți prezintă litere pe care trebuie să le aranjezi în cât mai multe cuvinte posibile înainte ca timpul să se termine. Cu cât găsești mai multe cuvinte, cu atât câștigi mai multe puncte și avansezi în provocări tot mai dificile!

Gameplay

Testează-ți vocabularul și descoperă cuvinte noi! Vei fi surprins câte cuvinte poți găsi cu o selecție mică de litere. De asemenea, vei fi uimit câți cuvinte nu vei vedea în timp ce nivelurile devin mai dificile. Există un element de joc asemănător cu jocurile clasice precum Countdown și Boggle, care implică crearea de cuvinte dintr-un aranjament amestecat de litere.

Provocator

Provocarea constă în recunoașterea combinațiilor de litere ca fiind cuvinte. Ai nevoie de abilități excelente de vizualizare și de o cunoaștere solidă a termenilor diferiți. Din fericire, datorită varietății de cuvinte simple și complexe, jocul este destul de plăcut pentru jucătorii de toate vârstele.

Educațional

Deși Text Twist 2 este o adevărată provocare pentru adulți datorită volumului de cuvinte și timpului limitat, există multe de învățat și pentru copii. Jocul este educativ întrucât copiii se pot bucura de a găsi cuvinte pe care le cunosc, învață cum să le scrie corect și învață cuvinte noi.

Caracteristici

  • Potrivit pentru jucători de orice nivel de îndemânare
  • Puzzle-uri de cuvinte cu o varietate de dificultăți
  • Runde cronometrate pentru jocul provocator
  • Educațional - învață cuvinte noi sau ajută-ți copiii să învețe

Jocuri cu cuvinte

Jocurile cu cuvinte și puzzle-uri sunt o modalitate excelentă de a-ți stimula mintea. Iată două jocuri cu cuvinte similare pe care să le joci în continuare:

Word Chef - Glisează literele din cuvântul amestecat pentru a crea un cuvânt.

Word Wipe - Șterge cât mai multe cuvinte poți în limita de timp.

Platformă

Browser web (HTML5)

Dezvoltator

GameHouse este dezvoltatorul jocului Text Twist 2.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate