Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Word Wipe

Rating:
7,4
(36.859 voturi)
Dezvoltator:
Arkadium
Publicat:
iulie 2019
Ultima actualizare:
septembrie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Jocuri
┬╗
Puzzle
┬╗

Word Wipe este un joc de c─âutare a cuvintelor cu o ├«ntors─âtur─â. Pute╚Ťi folosi litere din toate direc╚Ťiile ╚Öi ├«n orice direc╚Ťie. Atunci c├ónd combina╚Ťi literele pentru a forma un cuv├ónt, literele dispar din gril─â. Acest lucru face ca literele de deasupra s─â cad─â, conduc├ónd la tot felul de combina╚Ťii unice de litere!

Cum se joac─â Word Wipe

G─âsirea cuvintelor

Pentru a juca Word Wipe, c─âuta╚Ťi cuvinte pe tabla de joc. Selecta╚Ťi literele cuv├óntului pentru a elimina pl─âcile. C├ónd pl─âcile dispar, literele de deasupra scad ├«n locul lor. Pute╚Ťi crea cuvinte folosind litere adiacente ├«n orice direc╚Ťie, similar cu jocul Boggle. Lungimea minim─â a cuv├óntului este de trei caractere.

Limit─â de timp

Fiecare nivel pe care ├«l juca╚Ťi ├«n Word Wipe este cronometrat, a╚Öa c─â trebuie s─â lucra╚Ťi rapid pentru a atinge obiectivul. Cu fiecare nivel nou, scopul vostru este s─â elimina╚Ťi un num─âr mai mare de r├ónduri. Odat─â ce a╚Ťi eliminat liniile, jocul v─â recompenseaz─â cu o bomb─â care distruge o sec╚Ťiune la alegere.

Mecanici unice

Word Wipe este o alternativ─â excelent─â la c─âutarea tradi╚Ťional─â a cuvintelor, oferind combina╚Ťii de cuvinte mai creative datorit─â regulilor mai libere. Aceste combina╚Ťii variaz─â ├«n func╚Ťie de cuvintele pe care alege╚Ťi s─â le elimina╚Ťi.

Statistici

La finalul nivelului, ve╚Ťi primi un scor care indic─â cel mai bun cuv├ónt, nivelul cel mai ├«nalt ╚Öi alte statistici interesante din joc, astfel ├«nc├ót s─â pute╚Ťi urm─âri progresul vostru!

Alte jocuri cu cuvinte

Dac─â sunte╚Ťi pasiona╚Ťi de cuvinte, exist─â o mul╚Ťime de alte jocuri cu cuvinte pe care le pute╚Ťi explora.

La fel ca Word Wipe, Words of Wonders este o provocare cronometrat─â ├«n care trebuie s─â identifica╚Ťi c├ót mai multe cuvinte posibile cu literele disponibile. Dac─â dori╚Ťi s─â juca╚Ťi un joc puzzle care nu se bazeaz─â pe cuvinte, ├«ncerca╚Ťi captivantul Cups Water Sort Puzzle.

Platform─â

Browser web (desktop și mobil)

Data lans─ârii

Iulie 2023

Dezvoltator

Word Wipe a fost dezvoltat de Arkadium.

Platform─â

Browser web (desktop și mobil)

Ultima actualizare

27 sept. 2023

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate