Logo CrazyGames.ro

BasketBros

Rating:
9,0
(126.761 voturi)
Dezvoltator:
Blue Wizard Digital
Publicat:
ianuarie 2020
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

BasketBros este un joc de bachet foarte antrenant care se poate juca atât online cât și offline. Alege un jucător, personalizează-ți stilul și intră în competiție în jocurile singleplayer și multiplayer. Execută câteva aruncări epice și câștigă jocul. Astfel vei putea primi upgrade-uri și poți debloca diverse lucruri.

Caracteristici

Personalizează Basket Bro

Selectează-ți jucătorul și echipamentul, după care alege niște culori pentru a-ți personaliza jocul. Cu cât joci mai mult BasketBros.io, cu atât ai mai multe personaje și echipamente de deblocat

Jocuri antrenante de baschet

Intră în teren și treci la acțiune imediat. Poți juca jocuri scurte sau în turnee. Luptă cot la cot cu ceilalți jucători pentru minge și înscrie pentru a câștiga jocul și a merge mai departe.

Joacă împreună cu prietenii

Alege un nume de utilizator și arată-le celorlalți jucători ce poți face! Poți de asemenea să joci în modul 2-jucători de pe același calculator, împreună cu un prieten.

Jocuri asemănătoare

Descoperă jocurile de baschet pentru și mai multe confruntări în teren. Printre jocurile de baschet se regăsesc Basketball Stars, Basketball Legends și Basket Random.

Data lansării

Ianuarie 2020

Dezvoltator

BasketBros este creat de același dezvoltator care a creat și ShellShockers.io, și anume Blue Wizard Digital.

Platforme

Web browser

Comenzi

Tastele WASD + G

Tastele săgeți + L

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate