Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

BasketBros

Rating:
8,9
(195.816 voturi)
Dezvoltator:
Blue Wizard Digital
Publicat:
ianuarie 2020
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

BasketBros este un joc de baschet cu ritm rapid, ce oferă atât opțiuni de joc online, cât și offline. Alege un baschetbalist, personalizează-ți stilul și concurează în jocuri singleplayer sau multiplayer. Dă jos niște dunk-uri spectaculoase și câștigă jocurile pentru a obține upgrade-uri și elemente deblocabile.

Cum se joacă BasketBros

Personalizează-ți personajul

Selectează-ți jucătorul și alege ce să porți - apoi alege culorile pentru a-ți personaliza aspectul. Există o mulțime de personaje și haine de deblocat pe măsură ce joci BasketBros.io.

Participă la jocuri de baschet rapide

Intră în teren și pune-te imediat în acțiune. Poți juca jocuri rapide sau poți participa la un turneu. Luptă-te cu adversarul pentru minge folosind lupta corp la corp și înscrie mai multe puncte pentru a câștiga meciul și a avansa.

Joc cu prietenii

Alege un nume de utilizator și mergi să arăți ce poți în modul online! De asemenea, poți juca în doi jucători pe același calculator cu un prieten al tău.

Antrenează-te

Antrenamentul face pe om maestru! Cel puțin te va ajuta să nu fii complet depășit în modul online. Du-te în modul de antrenament pentru a-ți testa și îmbunătăți abilitățile în baschet.

Jocuri similare

Verifică jocurile de baschet noastre pentru mai multe confruntări pe teren. Titluri similare includ Basketball Stars, Basketball Legends și Basket Random.

Data lansării

Ianuarie 2020

Dezvoltator

BasketBros este dezvoltat de aceeași echipă ca și ShellShockers.io, Blue Wizard Digital.

Platformă

Browser web

Comenzi

Tastele WASD + G

Tastele săgeți + L

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate