Logo CrazyGames.ro

8 Ball Billiards Classic

145.943
evaluări
8,7

8-Ball Billiards este un joc online gratuit, de biliard. Poți juca solo, împotriva tuturor sau poți alege alți jucători pe care să-i inviți într-un meci în doi. Jocul este ușor pentru orice începător. Așa că nu mai sta pe gânduri, ia un tac și lovește bila.

Cum se joacă

Alege o bilă

8-Ball Billiards este un joc de biliard intuitiv, în care trebuie să înscrii atât bilele cu dungi cât și pe cele cu buline. Prima bilă pe care o trimiți în urnă determină tipul bilelelor care îți sunt atribuite.

Poziționează tacul

Comenzile sunt ușoare. Nu trebuie decât să dai click și să miști imaginea până găsești unghiul perfect pentru a înscrie bila care ți se pare cel mai ușor de înlăturat. Reține că este vorba de biliard și nu trebuie să înscrii bila 8 până când nu ai înscris toate celelalte bile. Altfel, vei pierde jocul!

Mai multe astfel de jocuri

Aruncă o privire pe colecția noastră de jocuri de biliard pentru și mai multe jocuri cu tac. Două titluri demne de menționat la această categorie sunt 8-Ball Pool și Pool Club. Dacă vrei să joci biliard online în modul multiplayer, încearcă Rack’Em.

Caracteristici

  • Comenzi ușoare și intuitive
  • Joacă împreună cu un prieten sau cu calculatorul
  • Monitorizează-ți progresul
  • Animații și grafică simple

Data lansării

Aprilie 2018

Platforme

Web browser (desktop și dispozitive mobile).

Comenzi

  • Mișcă mouse-ul pentru a ținti
  • Click stânga de mouse și trage înapoi pentru a determina distanța de tragere.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate