Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Fleeing the Complex

Rating:
9,5
(532.406 voturi)
Publicat:
noiembrie 2015
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS)
Clasificare:

Te afli într-o celulă a unei închisori. Trebuie să evadezi nu numai din celulă ci din închisoare! Dacă nu reușești, ești pierdut... Fleeing the Complex este un joc nemaipomenit, cu personaje stick, în care trebuie să evadezi dintr-o închisoare de maximă securitate, păzită la tot pasul de gardieni vânjoși. Trebuie să iei deciziile corecte într-un timp scurt dacă vrei sa evadezi și să rămâi în viață. Succes!

Origini

Lansat în 2015, Fleeing the Complex este a 5-a parte și ultima (până acum) din seria aventurilor Henry Stickmin. La fel ca și în jocurile anterioare (Breaking the Bank, Escaping the Prison, Stealing the Diamond și Infiltrating the Airship), scopul este de alege corect ce drum să urmezi, ce ustensile să folosești si cum să acționezi în diferite situații în care te vei afla.

Jocul este în întregime bazat pe găsirea rapidă a soluțiilor, strategie și luarea unor decizii corecte. Te vor ajuta pe alocuri atât mediul înconjurător cât și prietenii vechi, chiar și cei noi pe care ți-i vei face. Fiecare parte a acestei serii are legatură cu jocul anterior. De exemplu, acțiunea din Escaping the Prison are loc ca urmare a infracțiunilor lui Henry din Breaking the Bank, varianta anterioară a seriei. Deși trebuie să iei decizii rapide, să știi că unele acțiuni vor duce la un eșec încă din start. În Breaking the Bank, orice decizie este destinată eșuarii, poate pentru ca Henry să-și continue aventurile în misiunea sa de a evada din închisoare. Faptul că nu știi cât de corectă este decizia ta face ca Fleeing the Complex să fie imprevizibil si să te țină cu sufletul la gură, exact ca și în variantele anterioare ale seriei (cu excepția Breaking the Bank).

Data lansarii

Noiembrie 2015

Dezvoltator

Puffballs United este realizatorul acestui joc.

Platforme

  • Web browser
  • Android
  • iOS
Această versiune a jocului se comportă ca un joc Flash. Poți să joci varianta originală Flash aici.

Comenzi

Comenzile sunt foarte simple. Îți este prezentată o decizie, după care tu trebuie să dai click pe o opțiune, acțiune sau unealtă.
Publicitate
Apple Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate