Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Jocuri de Indemanare

Jocuri populare

Ai talent? Îți place muzica vocaloidă mișto? Vezi cât de departe poți ajunge în senzația virală care este Friday Night Funkin'.

Ghidează-ți mingea prin răsuciri și viraje nebunești de neon 3D în timp ce eviți obstacolele și chiar controlezi gravitația în Crazy Roll 3D! Crede-ne, nu te vei mai uita niciodată la bowling sau pinball în același mod. Acest joc de platformă este o provocare și necesită multă îndemânare și reacții rapide.

Fă-ți drum pe o pistă 3D mult deasupra norilor în timp ce îți rostogolești bila prin piste din ce în ce mai dificile în Rocking Sky Trip. Ai timpul de reacție necesar pentru a bate cele mai mari scoruri? Lucrează-ți drumul spre partea de sus a clasamentului pentru niște drepturi serioase de laudă! De la curse cu gândire rapidă la puzzle-uri amuzante și orice altceva imaginabil, ia-ți timpul din ziua ta pentru a încerca câteva jocuri cu îndemânare. Creierul tău îți va mulțumi pentru asta!

Ai jucat vreodată minunatul joc de cărți Uno? Dacă da, cu siguranță îți va plăcea jocul cu îndemânare Uno Online. Acest joc îți permite să joci clasicul joc de cărți împreună cu prietenii sau cu alți jucători online din întreaga lume. Jocul are toate elementele originale și este foarte distractiv!


Joacă cel mai bune jocuri online Jocuri de Indemanare gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Crazy Roll 3D și multe altele chiar acum!
Arata mai mult