Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri de Muzica

Fii creativ cu muzica

Jocurile muzicale învață și inspiră, dar sunt și foarte distractive. Așadar, fie că doriți să vă îmbunătățiți cunoștințele de teorie muzicală, să dezvoltați un ritm mai ascuțit sau doriți să compuneți muzică fără a avea abilități tehnice muzicale, există un joc muzical care să vă ajute să atingeți nirvana muzicală în această colecție.

Jocuri populare cu ritmuri

Intră în ritm în Friday Night Funkin', un joc web popular în care urmezi indicații ritmice într-o bătălie muzicală freestyle. Jocurile de ritm sunt cel mai popular tip de joc muzical pe care îl poți juca în browserul tău web.

Un alt joc de ritm de top este Chainsaw Dance, un alt titlu muzical similar cu FNF, dar bazat pe seria manga Chainsaw Man.

Cântă la pian

Poți cânta la pian online cu alți jucători în timp real. Multiplayer Piano este un simulator de pian interactiv. Ce se întâmplă când dezlănțuiți internetul pe acele clape? Încearcă-l să descoperi.

Dacă vrei să te apuci serios de cântat la pian, Virtual Online Piano este o tastatură virtuală care îți arată diverse structuri de acorduri. Verifică jocurile noastre cu pian pentru mai multe opțiuni și distracție.

Compune-ți propria muzică

Nu trebuie să fii un geniu muzical pentru a face muzică. În schimb, explorează Punk-o-Matic și compune-ți propria muzică punk adăugând diverse riff-uri și ritmuri prestabilite în linia de timp.

Vrei să compui operă? Încearcă Blob Opera. S-ar putea să-ți schimbi părerea. Jocul a fost creat ca un experiment de învățare automată și folosește obiecte animate pentru a cânta... ei bine, orice dorești! Și poți înregistra, simplu și perfect.


Joacă online cele mai bune Jocuri de Muzica gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Perfect Piano și multe altele chiar acum!
Arată mai mult