Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri de Supravietuire

Jocuri de supravie╚Ťuire - ai ceea ce trebuie?

Re╚Ťeta succesului viral

Genul de supravie╚Ťuire este imens ╚Öi genereaz─â mereu jocuri virale senza╚Ťionale. Fall Beans, Among Us ╚Öi, mai recent, Squid Game, doar pentru a numi c├óteva. Acesta din urm─â a generat rapid mai multe titluri, cum ar fi popularul Squid Game Online, un joc online cu o popularitate exploziv─â, care prezint─â provoc─âri ╚Öi teme din serialul viral de streaming.

Atât de multe subgenuri

Exist─â o gam─â epic─â de variet─â╚Ťi de jocuri, cum ar fi jocurile de gestionare a supravie╚Ťuirii, jocurile horror de supravie╚Ťuire, jocurile de supravie╚Ťuire cu zombi ╚Öi clasicul sandbox de supravie╚Ťuire. Indiferent de varietate, utilizatorii trebuie s─â intre ├«n aceste lumi generate ╚Öi s─â ├«ncerce s─â r─âm├ón─â ├«n via╚Ť─â c├ót mai mult timp posibil. Acest lucru ar putea include o simpl─â mecanic─â de evitare. Alternativ, ar putea necesita colectarea de alimente ╚Öi echipamente.

Ce face un joc de supravie╚Ťuire?

Jocul tipic de supravie╚Ťuire va include elemente de c─âutare ╚Öi de construire a unei baze. Exist─â obiecte ╚Öi elemente generate aleatoriu cu care utilizatorii pot interac╚Ťiona. Juc─âtorii trebuie s─â ia decizii atente ╚Öi s─â monitorizeze diferitele statistici, cum ar fi foamea, s─ân─âtatea ╚Öi energia. Jocurile pentru PC prezint─â adesea cel mai bun gameplay de supravie╚Ťuire ├«n lumea deschis─â, dar exist─â ╚Öi o serie de titluri uimitoare pentru browsere.

Supravie╚Ťuie╚Öte ├«n lumi dure, aproape ╚Öi departe

Un lucru uimitor la acest tip de joc este reprezentat de diferitele lumi ╚Öi peisaje. Unele jocuri cer ca juc─âtorii s─â supravie╚Ťuiasc─â pe o planet─â extraterestr─â, de exemplu. Altele, cum ar fi Braaains.io, sunt amplasate ├«ntr-o lume post-apocaliptic─â ╚Öi le ofer─â utilizatorilor jocul clasic de supravie╚Ťuire cu zombi. Mai mult, titluri precum Supravie╚Ťuie╚Öte ├«n P─âdure ofer─â un cadru terestru standard, dar le ofer─â utilizatorilor o noapte lung─â ╚Öi ├«ntunecat─â ├«n care trebuie s─â reziste ├«n fa╚Ťa unei serii de terori.

Atunci c├ónd juca╚Ťi jocuri de supravie╚Ťuire, aminti╚Ťi-v─â aceste indica╚Ťii - nu muri╚Ťi de foame, lua╚Ťi ├«ntotdeauna ├«n considerare m├óncarea, b─âutura ╚Öi s─ân─âtatea ╚Öi fi╚Ťi aten╚Ťi la pr─âd─âtori. De asemenea, lua╚Ťi ├«n considerare faptul c─â unele jocuri de supravie╚Ťuire ofer─â versiuni beta cu acces anticipat, astfel ├«nc├ót utilizatorii s─â testeze ac╚Ťiunea ├«nainte ca jocul s─â fie lansat.


Joac─â online cele mai bune Jocuri de Supravietuire gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de desc─ârcare sau instalare. ­čÄ« Joac─â Miniblox ╚Öi multe altele chiar acum!
Arat─â mai mult