Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

2048

Rating:
8,1
(4.702 voturi)
Publicat:
decembrie 2019
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Pagini Wiki:

2048 este un joc de puzzle pentru un singur jucător, dezvoltat de Gabriele Cirulli. Unește plăcile cu aceeași putere de 2 pentru a obține suma totală. Scopul este să continui să unești plăcile în acest fel până ajungi la 2048!

Cum se joacă

Folosește săgețile pentru a muta toate plăcile în direcția specificată. De fiecare dată când te miști, apare o altă plăcuță cu numărul 2 în joc. Când două plăci cu același număr se ating, ele se unesc într-una singură, dublând valoarea numerică. Continuă să deplasezi plăcile până când obții cel mai mare scor. Obiectivul final este ca o plăcuță să ajungă la numărul 2048. Fii atent să gândești bine mișcările tale, deoarece tabla se va umple de fiecare dată când te miști! Dacă tabla se umple complet și nu ajungi la 2048, jocul se încheie.

Sfaturi și trucuri

  • Focalizează-te pe marginea grilei. Vrei ca cel mai mare număr să fie într-un colț frumos pentru a fi ușor de accesat.
  • Continuă să creezi numere mai mari în jurul acelui colț, astfel încât să le poți combina când se potrivesc.
  • Dacă ajungi să ai numere mari în partea de mijloc, te poți pierde rapid cu numere inaccesibile și, în cele din urmă, va trebui să începi un joc nou.

Ce este 2048?

2048 este un joc open-source de puzzle cu elemente de matematică, în care jucătorii deplasează plăcuțele numerice pe o grilă pentru a crea numere mai mari. Jocul a cucerit lumea în martie 2014, când a fost lansat, surprinzând dezvoltatorul care l-a realizat într-un weekend.

De atunci, s-au creat și distribuit multe variante datorită proiectului open-source. Jocul 2048 de pe această pagină este originalul, dar poți găsi mai multe versiuni mai jos.

Alte versiuni ale jocului 2048

Descoperă jocurile 2048 noastre pentru mai multe versiuni ale acestui clasic al web-ului! Poți juca o versiune unică de 2048 online în Cubes 2048.io, sau poți juca varianta delicioasă de sushi a originalului în Sushi Drop.

Dezvoltator

Gabriele Cirulli a creat 2048. Jocul se bazează pe 1024 de la Veewo Studio și are un concept similar cu Threes de Asher Vollmer.

Data lansării

Martie 2014

Platforme

Acest joc cu plăcuțe de puzzle este disponibil în browser și funcționează pe orice dispozitiv (inclusiv smartphone-uri iOS și Android).

Comenzi

Poți muta piesele cu ajutorul săgeților sau prin glisare.

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate