Logo CrazyGames.ro

2048

Rating:
8,2
(3.884 voturi)
Publicat:
decembrie 2019
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

2048 este un joc intrigant de matematică, ce se poate juca în browser! Regula jocului este de a uni 2 piese ce conțin același număr, rezultând o noua piesă cu suma celor două numere. Scopul jocului este de a ajunge la numărul 2048 (a unsprezecea etapă de adunare a numerelor). Ai grijă să nu ocupi toate spațiile grilei de joc. Succes!

2048 este un joc individual care este pe atât de simplu pe atât de frustrant. Jocul nu se încheie când se ajunge la numărul 2048, așa că poți continua jocul ca să obții piese cu numere chiar mai mari!

Sfaturi si trucuri ca sa devii un maestru al jocului 2048

Concentrează-te pe laturile grilei de joc. Numărul cel mai mare ar trebui sa fie într-unul din colțuri pentru a avea acces mai usor la el. Încearcă să creezi numerele mari în apropierea colțurilor pentru a le combina mai ușor atunci când se potrivesc (când au aceeași valoare). Dacă vei crea numerele mari spre mijlocul grilei de joc, vei ajunge să te aglomerezi cu piese care nu se potrivesc si va trebui sa începi un nou joc.

Dezvoltator

Gabriele Cirulli este cel care a creat jocul 2048. Are la bază principiul jocului 1024 creat de Veewo Studio iar conceptul este asemănător cu cel al jocului Threes creat de Asher Vollmer.

Data lansarii

Martie 2014

Platforme

Acest joc cu piese glisante este disponibil în browser și funcționează pe orice dispozitiv (inclusiv pe telefoane mobile cu sistem iOS și Android).

Comenzi

Poți muta piesele cu ajutorul săgeților sau prin glisare.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate