Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

2048

Rating:
8,2
(8.461 voturi)
Publicat:
decembrie 2019
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Jocuri
┬╗
Puzzle
┬╗
Pagini Wiki:

2048 este un joc de puzzle cu un singur juc─âtor, dezvoltat de Gabriele Cirulli. Obiectivul este s─â ├«mbini dalele cu puterea de 2 pentru a ob╚Ťine suma total─â. Continu─â s─â ├«mbini dale p├ón─â c├ónd ajungi la 2048!

Copiii mei se bucur─â de provocarea simpl─â de a ├«mbina numerele pentru a elibera spa╚Ťiul ╚Öi a r─âm├óne ├«n via╚Ť─â. Este grozav s─â ├«i v─âd cum g─âsesc strategii pentru a ├«mbina numere din ce ├«n ce mai mari, cu toate c─â nu realizeaz─â c─â ├«nva╚Ť─â s─â fac─â adun─âri rapide. De asemenea, jocul necesit─â g├óndire geografic─â pentru a evita s─â faci o mi╚Öcare care te blocheaz─â.

Recenzie de FamilyGamingDatabase.

Cum se joac─â

Folose╚Öte s─âge╚Ťile pentru a muta dalele ├«n direc╚Ťia specificat─â. De fiecare dat─â c├ónd faci o mi╚Öcare, apare ├«n joc o nou─â dal─â de num─ârul 2. Atunci c├ónd dou─â dale cu acela╚Öi num─âr se ating, ele se vor contopi ├«ntr-una singur─â, dubl├óndu-se valoarea numeric─â. Continu─â s─â glisezi dalele p├ón─â c├ónd ob╚Ťii cel mai mare scor. Obiectivul final este ca o singur─â dal─â s─â ajung─â la num─ârul 2048. Ai grij─â s─â planifici mi╚Öc─ârile cu aten╚Ťie, deoarece tabla de joc se va umple de fiecare dat─â c├ónd te mi╚Öti! Dac─â tabla se umple complet f─âr─â ca tu s─â ajungi la 2048, jocul se va ├«ncheia.

Sfaturi și trucuri

  • Concentreaz─â-te pe marginea grilei. ├Äncearc─â s─â ai cel mai mare num─âr ├«ntr-un col╚Ť pentru a-l accesa u╚Öor.
  • Continu─â s─â faci numere mai mari ├«n jurul acelui col╚Ť, astfel ├«nc├ót s─â le po╚Ťi combina c├ónd se potrivesc.
  • Dac─â ajungi s─â ai numere mari ├«n mijloc, ai ╚Öanse mari s─â nu le mai po╚Ťi accesa ╚Öi va trebui s─â ├«ncepi un joc nou.

Ce este 2048?

2048 este un joc de puzzle open-source cu elemente de matematică, în care jucătorii glisează dale numerice pe o grilă pentru a crea numere mai mari. Jocul a devenit extrem de popular în martie 2014 când a fost lansat, surprinzând dezvoltatorul care l-a creat într-un weekend.

De atunci, s-au creat ╚Öi distribuit multe variante ale jocului datorit─â proiectului open-source. Jocul 2048 prezent pe aceast─â pagin─â este originalul, dar po╚Ťi g─âsi ╚Öi alte versiuni mai jos.

Alte versiuni ale jocului 2048

Verific─â jocurile noastre de 2048 pentru mai multe variante ale acestui clasic online! Po╚Ťi juca o versiune unic─â de 2048 online ├«n Cubes 2048.io, sau po╚Ťi ├«ncerca varianta delicioas─â cu sushi a jocului original ├«n Sushi Drop.

Dezvoltator

2048 a fost creat de către Gabriele Cirulli. Jocul se bazează pe 1024 dezvoltat de Veewo Studio și are concept similar cu Threes creat de Asher Vollmer.

Data lans─ârii

Martie 2014

Platforme

Aceast─â joc cu puzzle-uri este disponibil ├«n browser ╚Öi func╚Ťioneaz─â pe orice dispozitiv (inclusiv smartphone-uri iOS ╚Öi Android).

Comenzi

Po╚Ťi muta piesele cu ajutorul s─âge╚Ťilor sau prin glisare.

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate