Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

2048

Rating:
8,2
(6.117 voturi)
Publicat:
decembrie 2019
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Pagini Wiki:

2048 este un joc de puzzle cu un singur jucător dezvoltat de Gabriele Cirulli. Îmbinăți dalele cu aceeași putere de 2 pentru a obține suma totală. Scopul este să continui să fuzionezi dalele în acest fel până ajungi la 2048!

Cum se joacă

Folosește tastele săgeată pentru a muta toate dalele în direcția specificată. De fiecare dată când te miști, se generează un alt 2 în joc. Când două dale cu același număr se ating, ele se combină într-una singură, dublând valoarea numerică. Continuă să glisezi dalele până la obținerea celui mai mare scor. Obiectivul final este să obții o dale cu numărul 2048. Ai grijă să te gândești bine la mișcările tale, deoarece tabla se va umple pe măsură ce te miști! Dacă tabla se umple complet fără să atingi 2048, jocul se termină.

Sfaturi și Trucuri

  • Concentrează-te pe marginea grilei. Vrei ca cel mai mare număr să fie într-un colț ușor accesibil.
  • Continuă să faci numerele mai mari să se adune în acel colț, astfel încât să le poți combina când se potrivesc.
  • Dacă te trezești cu numerele mai mari în mijloc, te poți pierde repede cu numere inaccesibile și, în cele din urmă, va trebui să începi un joc nou.

Ce este 2048?

2048 este un joc de puzzle open-source cu elemente de matematică, unde jucătorii glisează dale numerice în jurul unei grile pentru a obține numere mai mari. Jocul a luat lumea prin surprindere în martie 2014 când a fost lansat, surprinzând dezvoltatorul care l-a creat într-un weekend.

Începând atunci, au fost create și distribuite multe variante datorită proiectului open-source. Jocul 2048 de pe această pagină este originalul, dar poți găsi mai multe versiuni mai jos.

Alte versiuni ale lui 2048

Verifică jocurile noastre 2048 pentru mai multe versiuni ale acestui clasic web! Poți juca o versiune unică de 2048 online în Cubes 2048.io, sau poți juca varianta delicioasă de sushi a jocului original în Sushi Drop.

Dezvoltator

Gabriele Cirulli a creat 2048. Se bazează pe 1024 de Veewo Studio și este conceptual similar cu Threes de Asher Vollmer.

Data lansării

Martie 2014

Platforme

Acest joc cu dale de puzzle este disponibil în browser și funcționează pe orice dispozitiv (inclusiv pe smartphone-uri iOS și Android).

Comenzi

Poți muta piesele cu ajutorul săgeților sau prin glisare.

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate