Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Aground

Rating:
9,4
(27.292 voturi)
Publicat:
octombrie 2017
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop-only), Steam
Pagini Wiki:

Aground este un joc excelent de supraviețuire. Ești blocat într-un teritoriu nelocuit și trebuie să încerci să supraviețuiești împotriva elementelor naturii și a furtunii puternice care se apropie. Trebuie să colectezi resurse, cum ar fi lemn și piatră, și apoi să folosești aceste materiale pentru a construi un adăpost. Poți, de asemenea, să sapi sub pământ și să cauți fructe de pădure și hrană. Fii atent, deoarece teritoriul este plin de animale sălbatice care te pot ataca - creează arme pentru a te apăra!

Urmărește-ți bara de rezistență și nu o lăsa să fie epuizată, altfel nu vei putea să finalizezi nicio acțiune. Pe parcursul jocului, vei întâlni alți supraviețuitori cu care poți interacționa și cu care poți forma alianțe pentru a-ți ajuta supraviețuirea. Jocul este foarte distractiv, dar și provocator - trebuie să ai grijă de multe aspecte ale supraviețuirii tale și să jonglezi cu resursele pentru a rămâne în viață. Poți supraviețui în teritoriul nelocuit și poți construi o comunitate prosperă?

Ca întotdeauna, poți juca jocul complet aici, fără a fi nevoie să descarci nimic. Dacă dorești să citești mai multe despre joc, poți vizita wiki-ul aground.

Dezvoltator

Aground este dezvoltat de Fancy Fish Games.

Platformă

Aground este un joc disponibil în browser. Poți găsi jocul complet pe Steam și îl poți susține pe KickStarter.

Publicitate
Steam Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate