Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Bartender The Right Mix

Rating:
9,3
(63.506 voturi)
Publicat:
decembrie 2013
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Ajută barmanul să amestece băuturile în proporțiile potrivite pentru Miguel! Alege dintr-o raft plin cu băuturi diferite, de la vodcă, whiskey, vermut, triple sec, gin, etc., și amestecă-le pentru a obține cea mai bună băutură pentru o noapte petrecută cu stil. Adaugă gheață sau lămâie pentru a-i imprima un gust aparte, dar ai grijă, dacă amesteci băuturile în cantități greșite sau dacă le combini în mod nepotrivit, s-ar putea să nu iese bine! Nu ai nevoie de o școală de barmani!

Mai întâi, alege băutura spirtoasă preferată. Poate vrei o Kahlua, vermut sau poate tequila? Apoi, poți adăuga orice alt suc își dorește Miguel: portocale, lămâi sau afine. Vrei să răcești puțin băutura sau poate vrei să-i dai o notă acidă? Agită bine băutura și servește-i cocktailul lui Miguel. Va fi încântat sau îi va urca la cap repede? Poți crea amestecul perfect și să-i servești băutura ideală?

Bartender The Right Mix este un joc Flash pe care-l poți juca acum fără plugin-ul întrerupt, mulțumită tehnologiei Ruffle.

Caracteristici

  • Alege dintr-o gamă variată de băuturi spirtoase
  • Adaugă sucuri și accesorii nepereche
  • Creează sute de combinații originale

Platformă

Acest joc poate fi jucat în orice browser web (atât pe calculator, cât și pe telefonul mobil).

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate