Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Bloxorz

Rating:
8,4
(14.659 voturi)
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Bloxorz este un joc de puzzle complicat care îți testează abilitățile logice și puterea creierului. Obiectivul este să introduci blocul în gaura pătrată și să eviți să cazi de pe margine. Pune-ți creierul la încercare și vezi cât de departe ajungi!

Cum să joci Bloxorz

Folosește tastele săgeată pentru a muta corect blocul prin nivel și în gaură. Scopul pare simplu, dar Bloxorz este un joc de creier provocator care devine din ce în ce mai complicat și mai halucinant pe măsură ce progresezi. Există 33 de niveluri în total.

Pe măsură ce nivelurile devin mai dificile, se adaugă noi piese de puzzle pentru a crește dificultatea. Există întrerupătoare, plăci speciale, blocuri multiple și diverse moduri în care acestea sunt folosite pentru a adăuga complexitate la puzzle.

Care sunt diferitele întrerupătoare și dale?

Există 3 tipuri de întrerupătoare în Bloxorz. Aveți întrerupătorul circular care funcționează atunci când aterizați pe el în orice mod, acesta este, de asemenea, denumit și întrerupător "moale". Întrerupătoarele în formă de X necesită să aterizați în poziție verticală pentru a se activa. Al treilea tip de comutator arată ca niște paranteze () și teleportează blocul tău în diferite locații, împărțindu-l în două blocuri mai mici în procesul acesta.

Există, de asemenea, plăci portocalii care sunt mai fragile decât plăcile obișnuite. Acestea vor cădea dacă încercați să vă ridicați în vertical pe ele.

Vrei o altă provocare logică?

Pe lângă faptul că este un joc complicat pentru creier, Bloxorz este un clasic de școală veche din epoca jocurilor Flash, restaurat cu drag prin emulația Ruffle. Dacă ești în căutarea unei noi provocări, uită-te și la Cups - Water Sort Puzzle și Math Push.

Sfaturi pentru Bloxorz

  • Există un cod de acces în partea dreaptă sus pe fiecare nivel. Poți folosi acest cod ca să te întorci la acel nivel.
  • Blocurile mici funcționează doar pe întrerupătorul circular și nu sunt suficient de grele pentru a activa alte întrerupătoare.
  • Întrerupătoarele sunt folosite să finalizeze o varietate de acțiuni, deci asigură-te să observi cu atenție.
  • Dacă vrei soluția pentru fiecare nivel, o poți găsi în videoclipul de pe această pagină!

Dezvoltator

Bloxorz este creat de Damien Clarke de la DX Interactive.

Comenzi

Tastele săgeți pentru a mișca blocul.

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate