Logo CrazyGames.ro

Bloxorz

Rating:
8,5
(7.264 voturi)
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:

Bloxorz este un joc puzzle captivant, care îți va testa logica și îți va încinge creierul. Scopul tău este de a introduce blocul prin gaura pătratului și de a evita să cazi de pe margine. Pune-ți mintea la treabă și vezi cât de departe poți să ajungi!

Cum se joacă Bloxorz

Folosește tastele săgeți pentru a face blocul să se deplaseze cum trebuie și să intre în gaură. Pare simplu, dar Bloxorz este o adevărată provocare pentru minte, care devinde din ce în ce mai complicată și mai surprinzătoare. În total, ai de parcurs 33 de niveluri.

Pe măsură ce nivelurile devin mai grele, ai parte de noi elemente surprinzătoare care te vor pune și mai mult în dificultate. Acestea pot fi butoane, piese speciale, mai multe blocuri și moduri diferite în care acestea pot fi folosite pentru a-ți da bătăi de cap.

Care sunt piesele și butoanele diferite?

În Bloxorz există trei tipuri de butoane. Butonul circular funcționează când aterizezi pe el în orice mod și este supranumit butonul “soft”. Butoanele în formă de X se activează dacă aterizezi în picioare. Al treilea buton arată ca niște paranteze () și îți teleportează blocul în diferite locații, despicându-l în blocuri mai mici.

Ai de asemenea, piesele portocalii care sunt mai fragile decât piesele obișnuite și se vor destrăma dacă stai în picioare pe ele.

Ce alte provocări pentru minte sunt?

Pe lângă faptul că este un joc solicitant pentru minte, Bloxorz este un joc clasic din era jocurilor Flash și refăcut pentru a fi jucat cu tehnologia Ruffle. Dacă ești în căutarea unor noi provocări, încearcă Cups - Water Sort Puzzle și Math Push.

Sfaturi Bloxorz

  • În colțul din dreapta sus, la fiecare nivel, există un cod de acces. Îl poți folosi pentru a te întoarce la acel nivel.
  • Blocurile mici funcționează doar pentru butonul circular. Nu sunt suficient de grele pentru a activa alte butoane.
  • Butoanele sunt utilizate pentru a duce la îndeplinire diverse acțiuni, așa că fii pe fază ca să nu le ratezi.
  • Dacă vrei să afli soluția la fiecare nivel, parcurge video-ul de pe această pagina!

Cum să rezolvi fiecare nivel

Dezvoltator

Bloxorz este creat de Damien Clarke de la DX Interactive.

Comenzi

Tastele săgeți pentru a mișca blocul.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate