Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Bloxorz

Rating:
8,4
(16.878 voturi)
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Bloxorz este un joc de puzzle complicat care ├«╚Ťi testeaz─â abilit─â╚Ťile logice ╚Öi puterea creierului. Obiectivul este s─â introduci blocul ├«n gaura p─âtrat─â ╚Öi s─â evi╚Ťi s─â cazi de pe margine. Pune-╚Ťi creierul la ├«ncercare ╚Öi vezi c├ót de departe ajungi!

Cum s─â joci Bloxorz

Folosește tastele săgeată pentru a muta corect blocul prin nivel și în gaură. Scopul pare simplu, dar Bloxorz este un joc de creier provocator care devine din ce în ce mai complicat și mai halucinant pe măsură ce progresezi. Există 33 de niveluri în total.

Pe măsură ce nivelurile devin mai dificile, se adaugă noi piese de puzzle pentru a crește dificultatea. Există întrerupătoare, plăci speciale, blocuri multiple și diverse moduri în care acestea sunt folosite pentru a adăuga complexitate la puzzle.

Care sunt diferitele întrerupătoare și dale?

Exist─â 3 tipuri de ├«ntrerup─âtoare ├«n Bloxorz. Ave╚Ťi ├«ntrerup─âtorul circular care func╚Ťioneaz─â atunci c├ónd ateriza╚Ťi pe el ├«n orice mod, acesta este, de asemenea, denumit ╚Öi ├«ntrerup─âtor "moale". ├Äntrerup─âtoarele ├«n form─â de X necesit─â s─â ateriza╚Ťi ├«n pozi╚Ťie vertical─â pentru a se activa. Al treilea tip de comutator arat─â ca ni╚Öte paranteze () ╚Öi teleporteaz─â blocul t─âu ├«n diferite loca╚Ťii, ├«mp─âr╚Ťindu-l ├«n dou─â blocuri mai mici ├«n procesul acesta.

Exist─â, de asemenea, pl─âci portocalii care sunt mai fragile dec├ót pl─âcile obi╚Önuite. Acestea vor c─âdea dac─â ├«ncerca╚Ťi s─â v─â ridica╚Ťi ├«n vertical pe ele.

Vrei o alt─â provocare logic─â?

Pe l├óng─â faptul c─â este un joc complicat pentru creier, Bloxorz este un clasic de ╚Öcoal─â veche din epoca jocurilor Flash, restaurat cu drag prin emula╚Ťia Ruffle. Dac─â e╚Öti ├«n c─âutarea unei noi provoc─âri, uit─â-te ╚Öi la Cups - Water Sort Puzzle ╚Öi Math Push.

Sfaturi pentru Bloxorz

  • Exist─â un cod de acces ├«n partea dreapt─â sus pe fiecare nivel. Po╚Ťi folosi acest cod ca s─â te ├«ntorci la acel nivel.
  • Blocurile mici func╚Ťioneaz─â doar pe ├«ntrerup─âtorul circular ╚Öi nu sunt suficient de grele pentru a activa alte ├«ntrerup─âtoare.
  • ├Äntrerup─âtoarele sunt folosite s─â finalizeze o varietate de ac╚Ťiuni, deci asigur─â-te s─â observi cu aten╚Ťie.
  • Dac─â vrei solu╚Ťia pentru fiecare nivel, o po╚Ťi g─âsi ├«n videoclipul de pe aceast─â pagin─â!

Dezvoltator

Bloxorz este creat de Damien Clarke de la DX Interactive.

Comenzi

Tastele s─âge╚Ťi pentru a mi╚Öca blocul.

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate