Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Jocuri Logice

Folosiți logica pentru a rezolva probleme.

Folosirea logicii pentru a rezolva probleme recompensează creierul și poate îmbunătăți cogniția. De asemenea, acestea sunt potențial excelente pentru a vă menține mintea sănătoasă mai târziu în viață! Jocurile de Mahjong sunt ideale pentru a vă îmbunătăți abilitatea de a memora și de a identifica tipare, precum și pentru a rezolva puzzle-ul general.

Logica este necesară în toate domeniile vieții, de la muzică la logistică. Este o abilitate esențială. Gold Train FRVR este un joc de logică în care construiți șine de tren pentru ca trenurile să ajungă la destinație fără probleme.

Dacă sunteți în căutarea unei serii de provocări logice distractive, verificați Happy Glass. În acest joc, trebuie să umpleți un pahar pentru a-l face din nou fericit. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că apa curge în direcția corectă și să nu vărsați nimic în acest proces.

Depășiți puzzle-urile pentru a ajunge la nivelul următor.

Multe jocuri casual de platformare prezintă provocări logice simple care sunt depășite doar cu o gândire inovatoare. Unul dintre cele mai populare jocuri logice este Fireboy and Watergirl 5, un joc cooperativ în care dumneavoastră și un prieten lucrați împreună pentru a ajunge la sfârșitul fiecărui nivel.


Joacă online cele mai bune Jocuri Logice gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă DOP: Draw One Part și multe altele chiar acum!
Arata mai mult