Logo CrazyGames.ro

Death Chase

79.167
evaluări
9,3
Dezvoltat de  GameTornado

Death Chase este un joc de curse, în care mașinile se întrec pe piste pline de capcane și obstacole. Cumpără upgrade-uri și arme pentru vehiculul tău și țintește alți participanți la cursa explozivă și haotică Death Chase.

Caracteristici

Curse pline de acțiune

Croiește-ți drumul în cadrul diverselor piste 2D presărate cu salturi uriașe, capcane și obstacole. Izbește-te de alți piloți și vezi cum explodează în timp ce tu te îndepărtezi cu viteză de aceștia. Death Chase este un joc nebunesc de curse distructive și distractive.

Accelerează spre linia de sosire

Execută salturi și cascadorii nebunești pentru a-ți construi nitro. Când ajungi la linia de sosire ești recompensat cu 1-3 stele, în funcție de locul ocupat în clasament (top 3). Dacă nu ești în top 3, vei pierde cursa.

Cumpără vehicule trăsnite

Poți să cheltui stelele pentru a cumpăra vehicule noi. Acestea pot fi mașini standard sau orice altă mașină trăsnită, autobuze cu etaj sau tractoare.

Echipează-ți mașina cu armament

Vei primi alte tipuri de monede precum aur și pietre prețioase pentru a-ți face upgrade al vehiculului și a-l echipa cu numeroase tipuri de arme periculoase. Vrei să-ți înjumătățești oponenții sau să-i bombardezi cu gloanțe?

Dezvoltator

Death Chase este dezvoltat de GameTornado, care a creat anterior și Lethal Race și jocurile The Rex (Rio, Mexico, LA, ...).

Platforme

  • Web browser
  • Android app
  • iOS

Data lansării

August 2017

Ultima actualizare

26 mai 2022

Comenzi

  • WASD sau tastele săgeți pentru a te mișca
  • Tasta Z pentru a sări sau pentru a trânti
  • Tasta X pentru a lansa rachete
  • Tasta R pentru a reîncepe cursa
Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate