Jocuri de Curse

Jocuri de curse cu mașini

Jocurile de curse cu mașini reprezintă un gen special de jocuri, apreciat zeci de ani la rând. De-a lungul timpului, dezvoltatorii au adus diverse modificări inovative acestui gen, pentru a se alinia preferințelor moderne ale utilizatorilor.

Jocuri precum Road Crash sunt un bun exemplu. Road Crash este un joc ce îmbină acțiune statică cu cea competitivă din participarea la curse.  

Jocurile de curse cu cascadorii sunt de asemenea o combinție intrigantă. În Fly Car Stunt vei participa la curse pe teren periculos și trebuie să ajungi la linia de sosire fără să cazi în prăpăstii.

Nu poți să ratezi un joc clasic. Si sunt o grămadă. Unele sunt mai realiste, altele sunt stil arcadă impresionante. Dacă ești în căutarea unor jocuri de curse cu mașini rapide și curse palpitante, atunci Extreme Asphalt: Car Racing este pentru tine.

Jocuri de curse cu motociclete

Jocurile de curse cu motociclete își au originea în automatele speciale pentru jocuri, la modă acum mulți ani. Printre jocurile retro se numără Road Rash, un joc NES (Nintendo Entertainment System) clasic, original. În acest joc simplu dar foarte antrenant va trebui să-ți înfrângi adversarii și să ajungi primul la linia de sosire. Deși nu este un joc foarte sportiv, este foarte distractiv chiar și astăzi!

Dacă îți mai plac mai degrabă cursele cu motociclete, avem o colecție impresionantă de jocuri cu vehicule pe două roți pentru tine.

Mai multe jocuri de curse

Nu toate jocurile de curse sunt despre întreceri între vehicule. Unele curse au loc între animale sau personaje imaginare. Fall Beans este un astfel de joc, foarte distractiv, inspirat din Fall Guys.

Poți de asemenea să participi la competiții pe apă, ca surfer, împotriva altor jucători, în Flipsurf.io, un joc online de întreceri pe apă.

Poți juca mai multe jocuri de curse online, gratis, așa că nu-ți rămâne decât să găsești acel tip joc care să ți se potrivească!

Care sunt Jocuri de Curse?

Jocurile de curse se referă la orice întrecere între diverse tipuri de vehicule. Cursele cu mașini sunt probabil cele mai populare jocuri de curse. Cursele se pot desfășura pe piste, străzi aglomerate și pe trasee noroioase din munți. Există o varietate de jocuri online de curse, de tip singleplayer, pe care le poți juca gratis, aici.

Iti oferim 137 din cele mai bune jocuri de curse gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv Super Bike The Champion, Super Star Car, DashCraft.io, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult