192
evaluări
7,7
Farmerama este un joc de socializare, ce face parte din colecția jocurilor despre agricultură. A fost creat de către cei de la Bigpoint. Te poți delecta jucând acest joc gratuit direct din browser-ul web, a cărui acțiune se desfășoară într-un mediu liniștit, departe de atmosfera toxică a orașului. Creează-ți un cont Farmerama și loghează-te pentru a începe să-ți construiești ferma de vis!

Cum se joacă Farmerama

Construiește o comunitate puternică

Cu acest joc, poți deveni acel fermier care ți-ai dorit dintotdeauna să de fii. Ai grijă de animale, cultivă pământurile și formează o legătură strânsă cu localnicii. Invită-ți prietenii și creați-vă o cumintate rurală care te vor face să tânjești după viața la țară.

Ai grijă de recolte și îngrijește-ți animalele

Farmerama este un loc pașnic, însă ai grijă să nu cazi în capcană - agricultura și viața la țară implică muncă din greu. Te vei trezi când se crapă de ziuă, de îndată ce cântă cocoșul, pentru a-ți duce la îndeplinire sarcinile, chiar înainte de începerea zilei. În cadrul jocului Farmerama, care este un joc online accesibil direct din browser, vei putea să te bucuri de activități specifice vieții la țară precum mulgerea vacii, colectarea ouălelor și hrănirea porcilor, fără a fi necesar să depui acea muncă fizică epuizantă.

Extinde-ți ferma și fă-o să fie prosperă

Farmerama este un joc care simulează viața trăită la țară, ceea ce face ca această experiență să fie mai realistă! Va trebui să pui osul la treabă, să-ți murdărești la propriu mâinile și să ari pământul cu mult înainte de a te hotărî ce semințe să plantezi. Trebuie să construiești grajduri, înainte de a cumpăra animalele. Vei putea să produci diverse bunuri în cadrul fermei, pe care să le vinzi în târguri. Cu banii astfel căștigați vei putea face investiții pentru a-ți extinde ferma.

Explorează insula Bahamarama

Ai devenit un expert în ce privește activitățile de la fermă? Atunci poți să pleci într-o călătorie pe insula Bahamarama, unde vei putea explora meleagurile străvechi ce ascund artefacte fascinante. Află secretul acestei insule misterioase folosindu-te de abilitățile tale, dar și prin cultivarea plantelor exotice. Vei găsi niște specii de animale pe care nu le-ai mai văzut până acum. Aruncă-te în aventura insulei Bahamarama dacă ești pregătit pentru o nouă provocare.

Jocuri similare

Aruncă o privire pe colecția jocurilor despre agricultură pentru mai multe jocuri distractive și realiste despre viața la țară! Dacă îți place Farmerama, îți recomandăm Family Barn și Klondike , două jocuri excelente despre administrarea unei ferme, care se joacă direct din browser.

Caracteristici

  • Un joc de simulare a vieții de la țară
  • Un joc de socializare cu o comunitate strânsă
  • Realizarea diverselor bunuri ce pot fi vândute la târg
  • Descoperă misterioasa și exotica insulă Bahamarama

Dezvoltator

Farmerama a fost realizat de BigPoint.

Platforme

Web browser

Tur video

Comenzi

Utilizează mouse-ul și tastatura pentru a juca.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate