Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales

20.332
evaluări
9,2

Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales este al 6-lea joc cu enigme, de tip platformă, din seria Fireboy and Watergirl. De data aceasta, vei explora un nou templu, unde vei primi ajutorul zânelor pentru a rezolva misterele.

Fireboy and Watergirl 6

Munca în echipă

La fel ca celelalte jocuri ale acestei serii, și Fireboy and Watergirl: Fairy Tales este despre munca in echipa și colaborare strânsă între cele două personaje. Acesta este un joc ideal pentru doi jucători, putând astfel să-l joci împreună cu un prieten. Împreună veți rezolva diverse enigme și veți completa nivelul fără a cădea pradă capcanelor.

Temple

Există 31 de niveluri de explorat în Fireboy and Watergirl 6, din care 6 sunt speciale și trebuie deblocate.. La fel ca în celelalte jocuri din aceasta serie, și în acestă trebuie sa aduni diamantele aferente fiecărui personaj și să ajungi la ieșirea din fiecare templu.

Elemente noi

Fiecare varianta de joc a acestei serii vine cu ceva nou și cu o temă unică. Fireboy and Watergirl 6 se remarcă prin prezența zânelor la care poți apela prin tragerea lor cu mouse-ul ca să te ajute să treci prin încăperi și să urci cu liftul, fără a fi necesar ca vreun personaj să se miște.

Alte jocuri asemănătoare

Verifică lista noastră de jocuri in doi pentru a descoperi alte jocuri ce presupun munca în echipă. Există de asemenea variate de jocuri pline de provocări în secțiunea jocurilor de platformă. Jocuri precum Vex 6 și Plactions te vor pune în situații limită nemaipomenite.

Ponturi

  • Apelează la ajutorul zânelor ca să termini cu succes nivelul
  • Avansează constant și nu te grăbi, căci altfel e posibil sa o iei de la capăt
  • Dacă vrei să joci jocul de unul singur, îți va fi foarte greu, așa că optează pentru varianta 2-jucători pentru mai multă distracție!
  • Ambii jucători trebuie să parcurgă tot traseul pentru a încheia nivelul

Data lansării

Septembrie 2021

Dezvoltator

Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales a fost creat de Oslo Albet.

Platforme

Web browser (desktop și mobile)

Tur video

Comenzi

Trage cu click stânga a mouse-ului pentru a mișca zânele și ecranul.

Fireboy - comenzi

  • Săgeți stânga și dreapta = te miști
  • Săgeată SUS= sari

Watergirl - comenzi

  • Tastele AD = te miști
  • Tasta W - sari

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate